Vali Yavuz'dan 15 Bin Gence Mektup - Son Dakika
Güncel

Vali Yavuz'dan 15 Bin Gence Mektup

Vali Yavuz\'dan 15 Bin Gence Mektup

Muş Valisi Seddar Yavuz, kentteki 15 bin gence tavsiye içeren mektup gönderdi.

22.03.2017 17:20

Muş Valisi Seddar Yavuz, kentteki 15 bin gence tavsiye içeren mektup gönderdi.

Vali Yavuz, mektubunda, PKK, PYD ve PJAK'ın kurulduğu günden bu yana Suriye rejiminin destekçisi olduğunu belirtti.

PKK'nın, Suriye'de herhangi bir hak arayışında bulunmadığını bildiren Vali Yavuz, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Küresel güçlerin piyonu olan FETÖ mensuplarının aklını kiraya veren, İslam'ın hükümlerine ters düşecek şekilde hocalarına mutlak itaat eden kişiler olduğunu hep beraber gördük. Önce MİT krizi, Mavi Marmara baskını, Gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonu, Rus uçağının düşürülmesi gibi birçok hain planı devreye koyan dış güçler, 15 Temmuz'da FETÖ mensupları aracılığıyla ülkemizi istila etmek istediler. Bu milletin kendilerine emanet ettiği silahlarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesini, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) bombaladılar. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın hayatlarına kastettiler. 248 vatan evladını şehit ettiler, binlerce vatan evladını ise yaraladılar."

"Öncelikli hedefiniz iyi insan olmak olsun. Potansiyellerinin farkında olan bir nesil her zaman başarılı olur diye düşünüyorum." diyen Yavuz, şunları kaydetti:

"Meslek ve okul seçiminde severek yapabileceğiniz, kendinize ve memleketimize faydalı olabileceğiniz işleri yapmanız daha önemlidir. Meslek seçiminde sadece maddi getiri hedefiniz olmamalıdır. İnsanımıza fayda sağlamak, hayır duası almak da öncelikli prensiplerimiz olmalıdır. Sizleri ülkeyi yeni baştan yüceltecek, dünyasında akan kan ve gözyaşına dur diyebilecek nesiller olarak görüyoruz. Ülkemize hizmet etmek ve onun hizmetinde olmak gibi bir temennimiz ve gayretimiz olmalıdır. Gençlikte hangi çeşmeden su içerseniz, yaşlanınca da o suyun etkisinde kalırsınız. O nedenle bu yaşlarda doğru çeşmeden su içmek, prensip ve ilkeleri belirlemek hayatınızda çok daha etkileyici olacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Yavuz'dan 15 Bin Gence Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement