Vali Yavuz'dan Sanayi Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Yavuz'dan Sanayi Kuruluşlarına Ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz, kentte faaliyet gösteren 28 sanayi kuruluşunu ziyaret etti.

26.05.2016 12:56

Muş Valisi Seddar Yavuz, kentte faaliyet gösteren 28 sanayi kuruluşunu ziyaret etti.

Sanayi üreticileriyle bir araya gelen Vali Yavuz, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, her zaman istihdam sağlayan üreticilerin yanlarında olacaklarını ifade ederek, sanayi kuruluşları ve depoları ekiplerle inceleme fırsatı bulduklarını belirtti.

Kentin sanayi alanında mesafe katettiğini anlatan Yavuz, sanayi alanında iyi bir ivme kazanacaklarınıve Muş'un huzur kenti olacağını söyledi.

Kentin ulaşımının üst seviyede olduğunu kaydeden Yavuz, şöyle devam etti:

"Tarım arazilerinin genişliği ve bir taraftan Bingöl diğer taraftan da Bitlis'in merkezi halinde bulunması ilimize coğrafi konum avantajı sunuyor. Özellikte çok iyi bir havaalanımız var ve 350 bine yakın da yolcu kapasitesiyle üretim ve istihdam bakımından çevre illere göre bir avantaj sağlıyor. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmayı planlıyoruz. Hükümetimizin de en önemli hedeflerinden bir tanesi üretim ve istihdam. Sanayinin geliştirilmesi noktasında çalışmalarımız var. Önümüzdeki süreçte böylesine genç ve üretme sevdalısı kardeşlerimizin ilimizi tercih edeceğini düşünüyorum. Hep beraber bu şehri daha iyi bir noktaya taşımak zorundayız."

Kente yatırım yapan sanayi kuruluşu temsilcilerine her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade eden Yavuz, "Bu yerleri kiraya verirken hiçbir şekilde amacımız para kazanmak değil, tamamıyla sanayi, üretim ve istihdamın peşindeyiz. Bizimle sözleşme imzalayıp, bizden habersiz başka üçüncü kişilere bunların verilmesi etik değildir. Bu tür davranışlara müsamaha etmeyeceğimizi açıkça söylüyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Yavuz'dan Sanayi Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement