Vali Yazıcı, Asfalt Sezonunu Açtı, Toplu Sünnet Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Vali Yazıcı, Asfalt Sezonunu Açtı, Toplu Sünnet Törenine Katıldı

Vali Yazıcı, Asfalt Sezonunu Açtı, Toplu Sünnet Törenine Katıldı

Vali Abdulkadir Yazıcı, Yerköy ilçesine bağlı Aydıngün köyünde çocuk oyun parkı, kilit parke taş yol ile 2. kat asfalt çalışması programının açılışını yaptı.

21.06.2013 12:37

Programa Vali Yazıcı'nın yanı sıra Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, il genel meclis üyeleri ile köy halkı katıldı.

Aydıngün köyünde asfalt sezonunun açılışı Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın'ın yaptığı dua ile gerçekleşti.

Vali Yazıcı ve beraberindekiler, daha sonra köy içerisine yapılan kilit parke yolu inceledi.

Çocuk oyun parkında çocuklarla ilgilenen Vali Yazıcı, köy yolunun asfaltlandığını hatırlatarak, ''Yol bitiyor. Parke taş yapılıyor. Bir yörenin güzelliği, birliği, sadece devletle olmuyor. Sizlerin de gayreti gerekiyor. Bu gibi köylerin bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olduklarını biliyoruz. Bu vesileyle de asfalt sezonunun açmış bulunuyoruz. Bizler sizler için varız. Bizlerin duyacağı en büyük mutluluk, yüzlerinizdeki samimi ifadedir. Çünkü yüzler ve gözler yalan söylemez. Sizlerde bu muhabbeti ve sevgiyi görüyorum'' dedi.

Bulgaristan Türkler'inin yıllar önce göç ederek yerleştiği Aydıngün Köyü'nde olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Yazıcı, şöyle devam etti:

Sizlerin doğduğu yerde, sizden daha fazla ben bulundum. Edirne Vali Yardımcılığım süresince Bulgaristan'ın değişik şehirlerini gezdim. Oradaki Türkler'le bir araya geldim. Türkiye'miz büyük bir ülke. Türk milleti de büyük bir millet. Vaktiyle atalarımız ecdadımız o tarafa gitmişler. Sonra da kader, dönmüş geri gelmişiz. Sizleri burada görerek eski hatıralarımı yâd ettim" diye konuştu.

Vali Yazıcı, Yerköy'de Toplu Sünnet Törenine Katıldı;

Vali Abdulkadir Yazıcı, ve beraberindekiler, Kale Grubu tarafından Yerköy'de organize edilen toplu sünnet törenine katıldı.

Kale Seramik Özel Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan, Fabrika Müdürü Oğuz Benli ve Kalekim Fabrika Müdürü Koray Er, Vali Yazıcı'ya fabrika hakkında bilgiler verdi.

Demirarslan, törende fabrika çalışanlarının çocuklarının yanı sıra ilçe halkından 40 çocuğun sünnet ettirildiğini ve sünnet kıyafetlerinin hediye ettiklerini kaydetti.

Vali Abdulkadir Yazıcı ve Kale Seramik Bölge Müdürü Ekrem Demiraslan sünnet olan çocuklara altın, kol saati ve çeşitli hediyeler verdi.

Sünnet şöleninde katılan davetlilere de yemek ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yazıcı, Asfalt Sezonunu Açtı, Toplu Sünnet Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement