Vali Yılmaz'dan Burdur Cezaevine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Yılmaz'dan Burdur Cezaevine Ziyaret

Vali Yılmaz\'dan Burdur Cezaevine Ziyaret

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Burdur E Tipi Kapalı İnfaz Kurumu ve Açık Cezaevini ziyaret etti.

18.09.2012 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesiyle Bitlis Valiliğinden Burdur Valiliğine atanan Vali Nurettin Yılmaz, ili tanımak için kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor. Vali Yılmaz, bu ziyaretlerden birini de Burdur E Tipi Kapalı İnfaz Kurumu ve Açık Cezaevine gerçekleştirdi. Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nevzat Açıkgöz'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette İl Jandarma Komutanı Yavuz Fidan, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ve Cezaevi Müdürü Yusuf Bulut da hazır bulundu.

Vali Yılmaz, Başsavcı Açıkgöz ve beraberindekiler cezaevi kantini, çay bahçesi, yemekhanesi, spor salonu ve mermer atölyesi başta olmak üzere bir çok yeri ziyaret etti. Cezaevi kafeteryasında imal edilen köftelerin

tadına bakan Vali Yılmaz, her iki infaz kurumunda tutuklu ve hükümlülerle görüşerek kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Voleybol oynayan erkek tutuklu ve hükümlüler, Vali Yılmaz'dan daha fazla voleybol topu istedi. Vali Yılmaz, cezaevine 10 adet voleybol topu gönderilmesi için talimat verdi. Vali Yılmaz, ziyaret ettiği bayan mahkumlara da yardımda bulundu. Kendisinden masa tenisi isteyen bayan mahkumları kırmayan Vali Yılmaz, bayanlar bölümüne file, raket ve toplarıyla birlikte bir masa tenisi seti verilmesi için talimat verdi.

Tüm ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın devletin temel görevlerinden biri olduğunu vurgulayan Vali Yılmaz, "Cezaevinde de çok zor şartlar altında bulunan hükümlü ve tutuklular var. Toplumun her kesimindeki ihtiyaç sahiplerine yaptığımız gibi onlara da el uzatmak bizim görevimizdir. Bizim amacımız toplumun her kesiminde bir damla mutluluk oluşturmaktır. Bu mutluluk damlalarının toplumun her kesiminde yayılarak mutluluk dalgaları oluşturmasını ümit ediyorum" diye konuştu.

Yapacağı desteklerden dolayı Vali Yılmaz'a şimdiden teşekkür eden Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nevzat Açıkgöz, "Cezaevlerimizin imkanlarını arttırmak ve şartlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Buna sayın Valimizin de destek vermesi bizi sevindirdi. Kendisine şimdiden teşekkür ediyor, alınacak spor malzemelerinin hükümlü ve tutuklularımıza hayırlı olmasını, kişisel gelişimlerine katkı sağlamasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yılmaz'dan Burdur Cezaevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement