Şehit Piyade Er Aslan'ın Cenazesi Iğdır'a Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Piyade Er Aslan'ın Cenazesi Iğdır'a Getirildi

Şehit Piyade Er Aslan\'ın Cenazesi Iğdır\'a Getirildi

Van'ın Saray ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit düşen 3 askerden Ali Ekber Aslan'ın cenazesi Iğdır'a getirildi.

08.02.2014 21:48  Güncelleme: 22:10

Van'ın Saray ilçesindeki trafik kazasında şehit olan er Ali Ekber Aslan'nın cenazesi, memleketi Iğdır'a getirildi.

Saray ilçesinin İran sınırında bulunan Rasim Çömez Hudut Karakolunda görev yapan askerleri taşıyan aracın, Koçbaşı köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu şehit olan askerlerden Aslan'ın cenazesi, Van Belediyesi'ne ait ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi'nin önüne getirildi.

Burada düzenlenen törene, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ali Kalyoncu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erdem Yılmaz ve askeri yetkililer katıldı.

Şehidin yakınları ağıt yakarak tabuta sarıldı. Fenalık geçiren bazı şehit yakınlarını askeri yetkililer teskin etmeye çalıştı.

Amca Necmettin Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeğeninin ölüm haberini televizyondan öğrendiklerini belirterek, "Bu haberle resmen yıkıldık. Acımız çok büyük. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Elden bir şey gelmez, vatan sağ olsun" dedi.

Şehit asker Aslan'ın annesini bir süre önce kaybettiği, babası Samettin Aslan'ın ise İstanbul'da oturduğu, cenaze için Iğdır'a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Hastane morguna konulan Aslan'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Piyade Er Aslan'ın Cenazesi Iğdır'a Getirildi - Son Dakika


Advertisement