Van - İçişleri Bakanı Atalay, Van´ Da - Son Dakika
Güncel

Van - İçişleri Bakanı Atalay, Van´ Da

Van - İçişleri Bakanı Atalay, Van´ Da

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Hakkari ve İlçelerinde İncelemelerde Bulunmak Üzere Özel Uçakla Van'a Geldi. İçişleri Bakanı Atalay, Bölgeye Yaptıkları Gezinin İki Boyutunun Olduğunu, Bunlardan Birinin Güvenlik, Diğerinin de Siyaset ve Teşkilatlar Olduğunu Belirtti.

29.09.2010 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, Hakkari ve ilçelerinde incelemelerde bulunmak üzere özel uçakla Van'a geldi. İçişleri Bakanı Atalay, bölgeye yaptıkları gezinin iki boyutunun olduğunu, bunlardan birinin güvenlik, diğerinin de siyaset ve teşkilatlar olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, beraberinde Hakkari AK Parti Milletvekileri Abdulmutalip Özbek ve Rustem Zeydan, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Daire Başkanları ile birlikte özel uçakla Van'a geldi. Ferit Melen Havaalanına inen özel uçak, Van Jandarma Asayiş Kolordo Komutanlığı'na bağlı Filo Komutanlığı'na geçti. Bakan Atalay ve beraberindekileri Van Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Van Miletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Emniyet Müdür Vekili Salih Bayazıt, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Veli Turan tarafından karşılandı.

Van Jandarma Asayiş Kolordo Komutanlığı'na bağlı Filo Komutanlığı'na ait şeref defterini imzalayan İçişleri Bakanı Atalay ve beraberindekiler daha sonra Filo Komutanlığı'nda kahvaltı yaptı. Bakan Atalay, gezisi ile ilgili olarak gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Bakan Atalay, bölgede bir kaç gün çalışmalarının olacağını belirterek, "Bu gezimizin iki boyutu var. Birisi güvenlik diğeri de siyaset ve teşkilatlarımızla ilgili. İl ve ilçelerimizde partimizle çalışmalarımız var. Biliyorsunuz Cuma günü parlemento atıçılıyor. O zamana kadar çalışmalarımızı yürüteceğiz. Sivil Toplum kuruluşları ile görüşecem.İl ve ilçelerdeki kamu yöneticileri başta valilerimiz onlarla görüşeceğiz. Orada ayrıca vatandaşlarımızla görüşeceğiz. İlçelerin çoğuna da gideceğiz. Sokakta, caddede vatandaşlarımızla olacağız. Doğrusu yoğun bir program olacak. Gece gündüz çalışacağız" dedi. Bakan Atalay, açıklama sonrası polis helikopteriyle önce Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van - İçişleri Bakanı Atalay, Van´ Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement