Van'ın En Başarılıları" Ödül Töreni - Son Dakika
Güncel

Van'ın En Başarılıları" Ödül Töreni

Van\'ın En Başarılıları" Ödül Töreni

Van Radyocular Derneğince (VANRAD-DER) verilen "2017 Yılı Van'ın En Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu.

25.02.2018 20:13

Van Radyocular Derneğince (VANRAD-DER) verilen "2017 Yılı Van'ın En Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu.

VANRAD-DER'in 2017 Yılı Van'ın En Başarılıları Ödül Töreni, kentteki bir otelde yapıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, törende yaptığı konuşmada, basının dünyada üçüncü göz olarak kabul edildiğini söyledi.

Van'da önceki yıllarda yerel ve ulusal düzeyde televizyonların olduğunu hatırlatan Çiftci, "Üzülerek söylemek gerekir ki kentte yayın yapan her iki televizyon da terör örgütlerinin güdümüne girdikten sonra devletimiz tarafından kapatıldı. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte Van, hem ulusal hem de yerel düzeyde televizyonlara sahip bir il olur." diye konuştu.

Van Vali Yardımcısı Mehmet Parlak da geleneksel hale gelen ödül gecesinin tatlı rekabete yol açtığını belirterek, "Van büyük bir şehir ve oldukça dinamik bir şehir. Bu açıdan bu tür organizasyonlar hem kamu kurumlarımız arasında hem de sivil toplum kuruluşları arasında tatlı bir rekabete yol açıyor." dedi.

Program, birincilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Programa, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, VAN Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'ın En Başarılıları' Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement