"Van Ve İlçelerde Başarılı Olacağız" - Son Dakika
Güncel

"Van Ve İlçelerde Başarılı Olacağız"

"Van Ve İlçelerde Başarılı Olacağız"

Seçim çalışmalarına başlayan Saadet Partisi Van İl Başkanlığı'nın ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan SP'li Fethullah Erbaş ve beraberindekiler gazetemiz yetkilileri Adnan Hatipoğlu, Cafer Karakoç ve Mahfuz Abbasigil ile sohbet etti. Erbaş, Başbakan Erdoğan'ın milli görüşteyken İstanbul'da büyük işler yaptığını açıkladı.

21.09.2013 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19.20. ve 21. Dönem Van Milletvekili Fethullah Erbaş ve Saadet Partisi'nden İl Başkanı Özay İlhan, İl Başkan Yardımcısı Ali Demir, GİK Üyesi Abdulvahap Ekinci, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz, İpekyolu İlçe Başkanı İdris Demir dün ziyaret ettiler. Gazetemiz yetkilileri Adnan Hatipoğlu, Cafer Karakoç ve Mahfuz Abbasigil ile sohbet eden SP'li heyet, seçimlerde başarı ipini göğüsleyeceklerini iddia ettiler.

Teşkilatlardaki çalışmaların ardından seçime start vereceklerini söyleyen SP'li Erbaş, "Öncelikle belediye başkan adaylarımızı belirleyeceğiz. Daha sonra teşkilatımızı seçime hazırlayacağız. Teşkilatlarımız seçime hazır oldukları zaman düğmeye basarak durmadan yolumuza devam edeceğiz. Milli görüş gelinceye kadar Türkiye'de belediyecilik olmamıştır. Başbakan Erdoğan da milli görüşteyken İstanbul'da çok güzel yapmış olduğu hizmetler vardı. Yine Melih Gökçek milli görüşte başladı. Milli görüş belediyeciliği Türkiye'ye damgasını vurdu. Eskiden Türkiye'deki belediyelerin 3'te 2'sini almıştık. Ama bundan sonra 3'te üçünü alacağız. Vatandaşlarımıza bu kadar eziyet çekmelerine gönlümüz razı değil. Yeniden altyapı çalışmalarına başlayacağız. Yeniden Türkiye'de milli görüş belediyeciliği hakim olacak" dedi.

ERBAŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SP'li Erbaş, seçimlerde partisinin uygun görmesi halinde Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapacağını söyleyerek, "Van'da hedefimiz büyükşehir dâhil bütün belediyeleri almak. Herkes bizim kardeşimizdir. Herkese eşit şekilde hizmet edeceğiz. Van'da ve ilçelerde büyük parti olma hedefimiz var. Partimizde görev istenilmez. Fakat parti uygun görürse Van'da aday olacağım. Aynı zamanda diğer partilere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Van'ı yönetecek kişinin kapasitesinin büyük olması gerektiğini anlatan Erbaş, "Van bilindiği gibi büyükşehir oldu. Van kendi sınırları içerisinde bulunan bütün hudutları ilgilendiriyor. Bundan dolayı büyük ve devasa bir belediyeyi yönetecek insanların da büyük kapasitede olması lazım. Herkes benim kapasitem yeter ve artar dese de büyük bir tecrübe lazım. Aday olan kişi belediyeciliği, devleti, bürokratı ve bilhassa yargıdan askeriyeye kadar her şeyi bilmesi gerekiyor. Bunları bilen arkadaşların aday olması lazım. İyi bir aday olursa başarılı olma ihtimali yüksektir. Genel merkezimiz kimi uygun görüp buraya aday olarak gönderirse onunun emrinde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi- Hacı Yılmaz

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'Van Ve İlçelerde Başarılı Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement