AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
5 Ağustos 2012 Pazar günü gerçekleşen ziyarete Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ile Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'a Belediye Hizmet Binası girişinde bulunan Nikah Sarayı ile Yaşam ve Spor Merkezi Projelerine ait maketler üzerinde bilgiler verdi.
Başkan Çakır, Projesi önümüzdeki günlerde ihale edilecek olan Yaşam ve Spor Merkezinin Bölgenin ilk ve modern tesisi olacağını belirterek, bu tesisin Malatya'da sosyal, kültürel ve sportif alanda önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaretin anısına AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'a Yaş ve Kuru Kayısı ile Kayısı Kristali hediye etti.
Son Dakika › Güncel › Vekili Ünal'dan Başkan Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.