Voleybol Kanyon'da" Etkinliği Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Voleybol Kanyon'da" Etkinliği Sona Erdi

Voleybol Kanyon\'da" Etkinliği Sona Erdi

İstanbul-dha(fotoğraflı) eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, "Voleybol Kanyon'da" etkinliği kapsamında dün ve bugün sporseverlerle buluştu.

18.10.2014 16:46

İstanbul-dha(fotoğraflı)

eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, "Voleybol Kanyon'da" etkinliği kapsamında dün ve bugün sporseverlerle buluştu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte, takımla tanışma şansına sahip olan voleybolseverler, düzenlenen imza günü ve fotoğraf çekimleri ile unutulmaz anları hatıralarına ekledi. Etkinliğin son gününde Eczacıbaşı VitrA'nın yıldız sporcuları Neslihan ve Esra'nın kurduğu takımların nefes kesen müsabakaları büyük bir ilgiyle izlendi. Voleybolseverleri bir araya getiren etkinlik, Kanyon, VitrA ve Vodafone'un desteğiyle düzenlendi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Voleybol Kanyon'da" etkinliği, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından da örnek gösterilmişti.

VOLEYBOLA GÖNÜL VERENLER ETKİNLİKLERDE BULUŞTU

Vodafone ile 4G hızında "Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan" oyunu ve geleceğin şampiyonlarını saha ile buluşturan "9-12 Yaş Mini Voleybol Turnuvası" ilgi gören diğer etkinlikler arasındaydı. Tigers standına gelen katılımcılar ise taraftar grubuna katılarak kaplan desenli yüz boyama etkinliğine katıldı. Voleybol Kanyon'da da sporseverler özel hazırlanmış fotoğraf alanlarında, tek tek oyuncularla ya da takımla beraber interaktif fotoğraf çektirme şansını da yakaladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Voleybol Kanyon'da' Etkinliği Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement