"Westworld" 3 Ekim'de Digiturk'te başlıyor - Son Dakika
Güncel

"Westworld" 3 Ekim'de Digiturk'te başlıyor

"Westworld" 3 Ekim\'de Digiturk\'te başlıyor

Digiturk dizi severlerin merakla beklediği en güçlü ve en yeni yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

29.09.2016 11:43  Güncelleme: 11:44

Yıldızlar geçidi sunan oyuncu kadrosu ve yaratıcı hikayesi ile 2016 yılının iddialı ve merakla beklenen yapımlarından biri olan "Westworld" 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren her Pazartesi saat 22:00'de Dizimax Sci-Fi'da izleyicilerle buluşacak.

Digiturk izleyicilerini yeni sezonda da en iddialı yapımlar dizilerle buluşturmaya devam ediyor.

Bilim-kurgu severlerin merakla beklediği ve 2016 yılının çok konuşulan dizilerinden biri olan "Westworld" 3 Ekim'den itibaren her Pazartesi saat 22:00'de, ABD'deki yayın saatinden 24 saat sonra Digiturk 2 No'lu kanalda yayın yapan Dizimax Sci-Fi ve 302 No'lu kanalda yayın yapan Dizimax Sci-Fi HD ekranlarında olacak. Dizi ayrıca ABD yayınından 2 saat sonra orijinal dilde ve Türkçe altyazılı seçeneğiyle "Dilediğin Zaman, Dilediğin Yerde" uygulamasıyla da izlenebilecek.

Ünlü bilimkurgu yazarı Michael Crichton'ın 1973'te çektiği ilk yönetmenlik denemesinden uyarlanarak dizi haline getirilen "Westworld"ün hikayesi Jonathan Nolan ve Lisa Joy'a ait. Geleceğin lunaparkı olarak nitelendirilebilecek bir parkta geçen dizide, yapay zekaların ilginç hikayesi konu alınıyor. Zengin konukların gelip hayaller alemine daldıkları parkın Vahşi Batı bölümünde bir grup robotun bilinç kazanmasıyla başlayan hikaye, çok geçmeden yaşanan cinayetler sonrası bir maceraya dönüşüyor.

Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Yaşayan en iyi aktörlerden biri olarak kabul edilen Anthony Hopkins'in 'Dr. Robert Ford' karakterini canlandırdığı dizide; Altın Küre ödüllü Ed Harris 'The Man in Black'rolünde izleyicinin karşısına çıkıyor. Dolores Abernathy rolünde izleyeceğimiz Evan Rachel Wood'un tüm hayatının yalan olduğunu öğrenen bir western kızını oynadğı dizide, yakışıklı aktör James Marsden'ı güzel bir kadının peşinden yöreye gelen silahşör Teddy Flood rolünde, Thandie Newton'ı da Westworld'ün cesur ve güzel 'madam'ı Maeve Millay olarak izleyeceğiz. "Westworld" yeni sezonda bilim-kurgu severleri hayaller alemine götürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Westworld' 3 Ekim'de Digiturk'te başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement