Yahudi Liderin Küstahlığına Erdoğan'dan Şok Cevap - Son Dakika
Güncel

Yahudi Liderin Küstahlığına Erdoğan'dan Şok Cevap

Yahudi Liderin Küstahlığına Erdoğan\'dan Şok Cevap

Dünyanın en güçlü Yahudisini dize getirdi

23.09.2014 10:07  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, New York'ta Dünya Yahudi Kongresi heyetiyle dün yapacağı görüşmeyi iptal etti. Peninsula Hotel'de yerel saatle 11.00'de yapılması planlanan görüşmeye 1 saat kala, Dünya Yahudi Kongresi heyetinin başkanlığını yapan Ronald S. Lauder, "Başka gün görüşelim" teklifinde bulundu. Ancak Yahudi heyeti hiç ummadığı bir cevapla karşılaştı. Erdoğan, "Vaktinde gelmezlerse görüşmem" diyerek randevuyu vermedi. Yahudi lobisinde şok etkisine neden olan bu olay, Yeni Türkiye'nin ayak sesleri olarak yorumlandı. Çünkü Erdoğan'ı birkaç ay önce çok sert sözlerle eleştiren Ronald S. Lauder'in bu görüşme ile bazı sorunlara bir çözüm bulması bekleniyordu.

'KÜÇÜK DÜŞÜRDÜN'

Ancak en güçlü Yahudi olarak gösterilen Lauder'in Erdoğan'ın ayağına gitmesini içerleyen diğer Yahudi lobilerin, "En azından randevu gününü değiştir. Otele gitmen bizim için küçük düşürücü" sözleri nedeniyle yeni randevu talebi yapıldığı iddia edildi.

500 MİLYAR DOLARI YÖNETEN ADAM

Estee Lauder, dünyanın en büyük kozmetik markasıdır.Amerikan pazarının yüzde 50'si Estee Lauder'indir.130 ülkede faaliyet gösterir. İşte bu şirketin sahibi Roland S. Lauder, Mavi Marmara saldırısı sonrasıTürkiye'nin tutumunu yumuşatmak için Türkiye'ye gelip Başbakan Erdoğan'la da görüşen isimdi! 500 milyar doları yöneten Lauder, 'Şahin' Yahudi olarak bilinen bir işadamı.

KORUMA EKİBİNDE 3 TÜRK

Erdoğan'ın New York seyahati boyunca korunması için New York Polis Departmanı tarafından görevlendirile n ekipte 3 Türk polis yer aldı. New York polis Departmanı'n dan Erhan Yıldırım ile Bilgin Şaşmaz daha önce de Erdoğan'ı koruduklarını söylerken, ekipte federal dedektif olarak görev alan 3. Türk ise ismini vermek istemedi.

KÖPEĞİMİZ İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM

Erdoğan, Dış İlişkiler Konseyi'nde yaptığı konuşmada Türkiye'nin rehine kurtarma operasyonunu anlattı. Çok başarılı bir operasyon yapıldığını vurgulayan Cumhurbaşkanı, "Bir vatandaşımızın bile burnu kanamadı ancak konsoloslukta Fırtına adlı bir köpeğimiz vardı. O köpeğimizi kurtaramadık ona çok üzüldüm" dedi. Fırtına, 2 IŞİD elemanının hayatını kaybettiği bombalama hadisesinde vücuduna isabet eden şarapnel parçalarınedeniyle can vermişti. Erdoğan 49 rehinenin serbest bırakılmasında takas ilgili sorulara "Bazıları var bir esiri için 1500 kişiyi bırakıyor. Bunları merak etmiyorsunuz" diyerek İsrail'in asker Giladşalt için yaptığı rehine takasına gönderme yaptı.

Kaynak: Takvim.com.tr

Son Dakika Güncel Yahudi Liderin Küstahlığına Erdoğan'dan Şok Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement