Yalçın Aras, Üniversiteli Gençler İle "Sanayi ve Kalkınma"yı Konuştu - Son Dakika
Güncel

Yalçın Aras, Üniversiteli Gençler İle "Sanayi ve Kalkınma"yı Konuştu

Yalçın Aras, Üniversiteli Gençler İle "Sanayi ve Kalkınma"yı Konuştu

Ulusal Atatürkçü Düşünce Toplulukları/Kulüpleri Çalıştayı'nın on üçüncüsü Uludağ Üniversitesi ev sahipliğinde, 3-5 Mayıs tarihleri arasında Bursa'da gerçekleşti.

04.05.2019 12:02  Güncelleme: 12:03

Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras "Sanayi ve Kalkınma" konulu oturuma konuşmacı olarak iştirak etti.

Çalıştay kapsamında; Eğitim ve Kalkınma, Sanayi ve Kalkınma, Tarım ve Kalkınma, Sağlık ve Kalkınma ile Ekonomi ve Kalkınma başlıkları altında düzenlenen söyleşi etkinliklerine Eğitim İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Özkan Rona, Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, BLS Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sekmen, TMMOB ZMO İstanbul Şubesi Başkanı Ahmet Atalık, Prof.Dr.Osman Elbek ve Ekonomist Murat Kubilay konuşmacı olarak iştirak ettiler.

Sanayi ve Kalkınma oturumunun konuşmacıları olan Yalçın Aras ve Şükrü Sekmen bilgi ve tecrübelerini üniversiteli gençler ile paylaştılar. Yalçın Aras konuşmasında sanayicilik hikayesinin kısa özetini paylaşırken Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nin kurucu başkanı olarak devletin sanayiye bakış açısını da yaşanmış hikayelerle aktardı. Dünyadan verdiği örnekler ile Türkiye'nin yapması gerekenler üzerine fikirlerini paylaştı. Atatürk'ün bireysel ve iş hayatında kapladığı yere ve öneme de değinen Aras Atatürk'e ait "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar" sözünü hatırlatarak Atatürk'ü yalnızca bir lider olarak görmek yerine her bir kişinin Atatürk olması için gayret göstermesi ve çok çalışması gerektiğini söyledi.

Etkinliğin sonunda Uludağ Üniversitesi ADT Başkanı Onur Polat tarafından konuşmacılara birer fidan sertifikası hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yalçın Aras, Üniversiteli Gençler İle 'Sanayi ve Kalkınma'yı Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement