Yangın Havuzunda 2 Kişi Boğuldu 82) - Son Dakika
Güncel

Yangın Havuzunda 2 Kişi Boğuldu 82)

Yangın Havuzunda 2 Kişi Boğuldu 82)

Yangın HAVUZUNDA BOĞULAN GENÇLER TOPRAĞA VERİLDİ Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, serinlemek için girdikleri yangın havuzunda boğularak hayatını kaybeden 16 yaşındaki Mehmet Yılmaz ve 17 yaşındaki Adil Karabulut toprağa verildi.

19.07.2015 21:35

Yangın HAVUZUNDA BOĞULAN GENÇLER TOPRAĞA VERİLDİ

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, serinlemek için girdikleri yangın havuzunda boğularak hayatını kaybeden 16 yaşındaki Mehmet Yılmaz ve 17 yaşındaki Adil Karabulut toprağa verildi.

Mehmet Yılmaz ve Adil Karabulut'un Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından cenazeleri Doğancılar Mahallesi'ne getirildi. Gençlerin cenaze namazı katılanların çok fazla olması nedeniyle Harmanalanı Mevkii'nde Mehmet Yılmaz'ın imam olan akrabası Mehmet Ali Yılmaz tarafından kıldırıldı. Törene Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Başkan Yardımcısı Sadettin Arslan, gençlerin Bursa'daki arkadaşları, yakınları ve çevre mahallelerden yüzlerce vatandaş katıldı. Adil Karabulut ve Mehmet Yılmaz'ın yakınları gözyaşlarına boğulurken, Dursunbey Belediyesi cenaze töreninde gelen yüzlerce vatandaşa su ve yemek ikramında bulundu.

CENAZEDE İMAMA TEPKİ

Hollanda'da imamlık yaptığı da öğrenilen Mehmet Ali Yılmaz cenaze namazını kıldırdıktan sonra yaptığı konuşmayı uzatınca, vatandaşlardan tepki geldi. Bazı vatandaşlar, "Çok uzattın hocam yaşlılar var, yoruldular, kısa kes" dedi. İmam tepkilere aldırış etmeyip, "Yaşlılar oturabilir" deyince, tepki daha da arttı ve imam konuşmasını tamamladı. Gençlerin cenazeleri gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi. - Nde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangın Havuzunda 2 Kişi Boğuldu 82) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement