Yangında Pencereden Sarkıtılan Yiğit Efe'den Kendisini Kurtaran İtfaiyecilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yangında Pencereden Sarkıtılan Yiğit Efe'den Kendisini Kurtaran İtfaiyecilere Ziyaret

Haber-Kamera: İstanbul DHASilivri'de yangın sırasında yaşanan can pazarında dumandan korunması için pencereden sarkıtılan Yiğit Efe, anne ve ağabeyi ile birlikte kendilerini kurtaran itfaiye ekiplerini ziyaret etti.

17.08.2018 16:13

Haber-Kamera: İstanbul DHA

Silivri'de yangın sırasında yaşanan can pazarında dumandan korunması için pencereden sarkıtılan Yiğit Efe, anne ve ağabeyi ile birlikte kendilerini kurtaran itfaiye ekiplerini ziyaret etti.

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan 4 katlı binanın merdiven boşluğunda, 31 Temmuz günü yangın çıkmış ve üst katlarda bulunanlar mahsur kalmıştı. Dumandan korunması için 2,5 yaşındaki Yiğit Efe pencereden sarkıtılmıştı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek 8 kişiyi kurtarmıştı. Pencereden sarkıtılma görüntüleriyle gündeme gelen 2,5 yaşındaki Yiğit Efe, annesi Seyhan Akaş ve ağabeyi Yusuf Emir ile birlikte kendilerini kurtaran itfaiye ekiplerini ziyaret etti. Yiğit Efe ve beraberindekileri Silivri İtfaiye Grup Amiri Cemalettin Budak karşıladı. Ziyaret sırasında çocuklara itfaiye aracı maketi hediye edildi. Budak, Yiğit Efe ve ailesine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangında Pencereden Sarkıtılan Yiğit Efe'den Kendisini Kurtaran İtfaiyecilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement