Yankesicilik Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Yankesicilik Güvenlik Kamerasında

Yankesicilik Güvenlik Kamerasında

Adana'da bir genç kızın çantasını trene binerken yankesicilik yöntemiyle alan iki kişi yakalandı.

06.09.2012 13:35

Adana'da bir genç kızın çantasını trene binerken yankesicilik yöntemiyle alan iki kişi yakalandı. Olay ayın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1 Ağustos 2012 günü saat 13: 15 sıralarında Mersin'e gitmek üzeri gara gelen Esra Çevik (29) genç kızı yankesicilikten sabıkası olan Gökhan Arıtürk (30) takip etmeye başladı. Genç kızın arkasında sürekli dolaşan ve çantasını almak için en iyi zamanı kollayan Arıtürk bir süre bekledi. Daha sonra genç kız treni kalkacağı için trene binmek üzere hareket etti. Bu arada diğer yankesici Mehmet Albayrak (25) genç kızın önünden trene bindi. Zanlıların ortasında kalan genç kız biranda sıkışırken bu arada zanlılar kızın içinde 200 dolar ve 100 TL'si olan çantayı alıp trenden indi. Bu anlar garın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Genç kadın kısa bir süre sonra çantasının olmadığı farkederek trenden inip polis merkezine giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine polis güvenlik kamerasını izleyerek şahısların kim olduğunu belirledi. Daha sonra çarşıda yapılan aramada zanlılar kısa sürede yakalandı. Zanlılar ifadesinde "genç kıza acıdığımız için parasını alıp cüzdanını dolmuşa bıraktık" dedi.

Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlılar basın mensuplarına da küfür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yankesicilik Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement