Yanyana Toprağa Verildiler - Son Dakika
Güncel

Yanyana Toprağa Verildiler

Yanyana Toprağa Verildiler

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki tatillerinin ardından dönüş yolundaki kazada can veren Nevzat Yılmaz, eşi Ayşe Yılmaz, çocukları Doğukan Mert Yılmaz ve Berfin Yılmaz gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

07.08.2011 16:50

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki tatillerinin ardından dönüş yolunda TIR'la çarpıştıktan sonra alev alan otomobilde yanarak can veren Nevzat Yılmaz, eşi Ayşe Yılmaz, çocukları Doğukan Mert Yılmaz ve Berfin Yılmaz gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Ankara'da oturan aile, çok sevdikleri ve aile büyüklerinin de yerleşmeyi planladığı Çeşme'de toprağa verildi. Anne Ayşe Yılmaz ile oğlu Mert ise aynı mezara gömüldü.

Aynı aileden 4 kişinin öldüğü kaza, İzmir-Ankara karayolunun, Manisa'nın Kula İlçesi'ne bağlı Sandal Beldesi yakınlarında dün (cumartesi) meydana geldi. Ankara Ostim'de iş makineleri tamiri ve yedek parça satışı yapan Nevzat Yılmaz, ailesi ile Çeşme'deki 15 günlük tatillerinin ardından Ankara'ya dönmek üzere yola çıktı. Yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeritten gidiş geliş olarak trafik akışının sağlandığı yolda Yılmaz, yönetimindeki 06 AL 5793 plakalı otomobille önündeki aracı sollayınca karşıdan gelen Ahmet Özdemir'in kullandığı 26 ULT 609 plakalı TIR"la çarpıştı. LPG'li olan otomobil, kaza sırasında sürüklenip, alev aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla söndürülen otomobildeki, 30 yaşındaki Nevzat Yılmaz, aynı yaştaki eşi Ayşe Yılmaz, çocukları 2 yaşındaki Doğukan Mert Yılmaz ve 5 yaşındaki Berfin Yılmaz'ın yanarak can verdikleri anlaşıldı.

ÇEŞME'DE SON YOLCULUK

Hurdaya dönen otomobilden çıkartılan cesetler, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Acı haberle yıkılan aile üyeleri, Ankara'da toprağa vermeyi planladıkları Nevzat Yılmaz ve ailesinin Çeşme'yi çok sevmelerinden ve babası Nusret Yılmaz'ın da buraya yerleşecek olmasından dolayı kararlarını değiştirdi. Ailenin yaşamını yitiren dört ferdinin Çeşme'de toprağa verilmesine karar verildi.

Sabah saatlerinde yakınlarına teslim edilen Nevzat Yılmaz, eşi Ayşe Yılmaz, çocukları Doğukan Mert Yılmaz ve Berfin Yılmaz'ın cenazeleri, aynı cenaze aracıyla Çeşme'ye götürüldü. Yılmaz çifti ile çocukları, burada öğlende Merkez Hacı Memişağa Camisi'nde kılınan namazın ardından Yeni Mezarlık'ta son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenine Nevzat Yılmaz'ın babası Nusret Yılmaz, annesi Hanım Yılmaz, Ayşe Yılmaz'ın kısmi felçli olan babası Hüseyin Aksoy ve annesi Faize Aksoy ile diğer yakınları katıldı. İzmir Valisi Cahit Kıraç da kendisi gibi Elazığlı olan aileden baba Nusret Yılmaz'ı cep telefonuyla arayıp, başsağlığı diledi. Çocuklardan 2 yaşındaki Doğukan Mert, annesi Ayşe Yılmaz'la aynı mezara gömüldü. Kararın ailenin isteği üzerine alındığı öğrenildi. Ancak bazı aile yakınları ise, belediyenin fazla mezar yeri vermekte zorluk çıkardığı için böyle bir kararın alındığını ileri sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanyana Toprağa Verildiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement