Yaralı Polise Hemşehri Vekilerden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yaralı Polise Hemşehri Vekilerden Ziyaret

Yaralı Polise Hemşehri Vekilerden Ziyaret

Tunceli'nin Munzur Çayı kenarındaki halı sahada futbol oynarken PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan polis memuru Gülhan Yavuz, memleketi Çankırı'nın milletvekilleri tarafından ziyaret edildi.

07.09.2011 13:26

Tunceli'nin Munzur Çayı kenarındaki halı sahada futbol oynarken PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan polis memuru Gülhan Yavuz, memleketi Çankırı'nın milletvekilleri tarafından ziyaret edildi.

Yaralı Polis Memuru Gülhan Yavuz'u tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki odasında ziyaret eden Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Polis memuru Gülhan Yavuz'un sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Şahin ve Filiz, daha sonra Yavuz'u kaldığı VIP odada ziyaret ederek kendisi ile bir süre görüştü.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, menfur bir saldırı ardından yaralanan polis memuru Gülhan Yavuz'u, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'den talepte bulunarak hava ambulansıyla Ankara Atatürk ve Araştırma ve Eğitim Hastanesi'ne aldırdıklarını söyledi. Şahin, şöyle dedi:

"Gazi polisimizin sağlık durumunda korkulacak herhangi bir durum söz konusu değil. Kurşunun biri karın boşluğundan girip bağırsaklara kısmi zarar vermiş. Diğer kurşun omzunda kemik kırığı oluşturacak şekilde girmiş ve çene altını sıyırmak suretiyle çıkmış. Gazi polisimizin omzunda kırık olması nedeniyle ortopedi servisinde ameliyata alınacak. Ameliyatın ardından inşallah Gülhan kardeşimiz tekrar eski sağlına kavuşacak. Kendisi, görev süresi 2009 yılında dolmasına rağmen çocuğunun tahsili için Tunceli'de kaldığını da beyan etti. "

Milletvekili Hüseyin Filiz de terör örgütünün masum insanlara, kadınlara, silahsız spor yapan güvenlik güçlerine arkadan namertçe saldırı düzenleyip, kaçtığını anlatırken, "Bölücü terör örgütünün çirkin yüzü karşısında, bıkmadan usanmadan güvenlik güçleri ve kahraman askerimizle omuz omuza mücadele etmeye devam edecek, hainlerin yaptıklarının cezasız kalmayacak" dedi.

Şahin ve Filiz, hain saldırıda şehit olan komiser Cem Kerman ve eşi Dilay Kerman'a Allah'tan rahmet, yaralı polis memurlarına acil şifa dileyerek yarım saat kaldıkları hastaneden ayrıldı. - Çankırı/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı Polise Hemşehri Vekilerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement