Yasa dışı Telefon Dinlediği Belirlenen 17 Polis Açığa Alındı - Son Dakika
Güncel

Yasa dışı Telefon Dinlediği Belirlenen 17 Polis Açığa Alındı

Yasa dışı Telefon Dinlediği Belirlenen 17 Polis Açığa Alındı

Sahte isimler, sahte olaylar ve sahte deliller üzeriden, yasa dışı telefon dinlemesi yaptıkları iddia edilen 17 polis şefi açığa alındı.

16.05.2014 19:30  Güncelleme: 20:53

Sahte isimler, sahte olaylar ve sahte deliller üzeriden, yasa dışı telefon dinlemesi yaptıkları iddia edilen aralarında Istanbul eski Istihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan ile birlikte 5'i emniyet müdürü rütbeli emniyet personelin bulunduğu 17 kişi açığa alındı.

MÜLKİYE VE POLİS BAŞMÜFETTİŞLERİ TELEFON DİNLEMELERİNİN İZİNE ULAŞTI

İstanbul'da yaklaşık 3 aydır Istihbarat Şube Müdürlüğü'nde geçmişe dönük olarak yasa dışı telefon dinlemelerini araştıran Mülkiye ve Polis başmüfettişleri yasadışı telefon dinlemelerinin izine ulaştı.

Müfettişlerin yaptığı inceleme sonunda binlerce kişinin sahte olaylar, sahte isimler ve sahte deliller üzerinden 'mahkeme kararı' da  alınarak telefonların dinlendiği tespit edildi.

ARALARINDA ESKİ İSTİHBARAT SORUMLUSU ALİ FUAT YILMAZER DE VAR

Bunun üzerine yasa dışı telefon dinlemesi ile ilgili rapor hazırlayan müfettişler, aralarında İstanbul eski İstihbarattan sorumlu emniyet müdür yardımcısı Ali Fuat Yılmazer'in de yardımcılığını yapan Istanbul Istihbarat eski Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da bulunduğu 17 kişinin açığa alınmasını istedi. Müfettişlerin raporu üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nün oluru İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile 17 üst düzey polis şefi açığa alındı.

Görevden el çektirilen, kimlik ve silahlarına el koyulan polislerin 5'inin emniyet müdürü, 12'sinin ise başkomiser ve emniyet amiri rütbesinde olduğu bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yasa dışı Telefon Dinlediği Belirlenen 17 Polis Açığa Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • X-5: :) SONUCTA DINLEMISLER VE YOLSUZLUGU ORTAYA CIKARIP KOYMUSAR..DINDEDIKLERI HERSEYDE DOSDOGRU YANI...TAYYIBIN KONUSMALARI BILO BAKANLAR REZA..EL KADI..DAHA NELER NELER..HEPSİDE DOGRU DIMI :DDDD 30 19 Yanıtla
  • ŞAHİN: siz önce somadaki faciya sebebiyet veren şerefsizi tutuklayın 23 6 Yanıtla
  • Orhan Eroğlu: Tayyip Erdoğan inlerine girecem dedi ya,hakkaten girecek ine inanıyorm,adil kaderin adaleti tecelli edeck.Kaddafi kendi muhalifleri için bunlar gereksiz yaratıklar demişti,bunları gördüğünüz yerrde öldürün,lağım fareleridir bunlar,bir lağım faresi gibi öldürün demişti.Adil kader tecelli etti,kendisi bi lağım çukurunda saklanırken yakalandı.Kim bilir adil kader tecelli edecek,imlerine gireceğim diyen zat belki bi inde çıkar karşımıza. 11 12 Yanıtla
  • X-5: BU BIZIM POLISLER HAKEDIYOR BUNLARI...HERKEZ BESLEDIGI KÖPEGIN ISIRMA IHTIMALIYLE YASAR... 13 8 Yanıtla
  • ALİDEM: KANUN DIŞI OLDUĞUNU BİLEREK YAPANLAR BETER OLSUNLAR İNŞALLAH. AMA İÇLERİNDE YASAL OLDUĞUNU ZANNEDEREK VE SADECE EMİR ALDIĞI İÇİN YAPAN VARSA ALLAH KURTARSIN. BU ÜLKEDE KANUNLARI ÇİĞNEYEN ŞEREFLİ KURUMLARIMIZIN VERDİĞİ YETKİLERİ KÖTÜYE KULLANAN NE OLDUM DELİSİ KAHROLASI HAİNLERE İBRET OLSUN. 11 1 Yanıtla

Advertisement