Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) Mudanya Kurs Merkezi'nde resim kursuna katılan Güldem İşgör, ilk kişisel sergisini 'Yaşamın İz Düşümleri' adıyla Tayyare Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu.
Resim sanatına gönül veren Güldem İşgör, 42 tablodan oluşan ilk kişisel sergisini açmanın heyecanını yaşıyor. Tayyare Kültür Merkezi'nde sergilenen eserler, 25 Ekim Cumartesi gününe kadar görülebilecek. İşgör'ün sergi heyecanına Halk Eğitim Müdürü Remzi Ataman ve BUSMEK idarecileri de eşlik etti. Ataman, İşgör'ün el emeği olan sergiyi çok beğendiğini belirterek, tüm BUSMEK kursiyerlerinin güzel ve özel eserler ürettiklerini hatırlattı.
İlk kişisel sergisini Bursalı sanatseverlerin beğenisine sunan Güldem İşgör, ziyaretçilerine kısa bir İstanbul turu yaptıran sergisinde sanatseverlerden tam not aldı. 4 farklı teknikte çalıştığı tablolarında ilk olarak sokak çocukları temasını işlediğini anlatan İşgör, zamanla oryantalist resimler yaparak İstanbul'un kendine has doku ve yapılarından ilham aldığını da belirtti. Reprodüksiyon çalışmaların yanı sıra özgün eserlerin de yer aldığı sergisinde 6 yıllık birikimini sunan İşgör, "Resim sanatında 6 yıllık birikimimin meyvelerini bu sergide sunuyorum. Amacım öğrendiğim teknikleri tablolarıma en güzel şekilde yansıtarak daha birçok sergide sanatseverlerin beğenisine sunmaktır" dedi. İşgör'ün eserleri, 25 Ekim Cumartesi gününe kadar izlenebilir.
Son Dakika › Güncel › Yaşamın İz Düşümleri Tablolarda - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?