Samsun'da, Üzerine Çamur Sıçrattığı Adamı Öldüresiye Döven ve İzleyen Saldırganlara 1,5 Yıl Hapis İstendi - Son Dakika
Güncel

Samsun'da, Üzerine Çamur Sıçrattığı Adamı Öldüresiye Döven ve İzleyen Saldırganlara 1,5 Yıl Hapis İstendi

Samsun'da otomobiliyle yoldan geçen saldırgan, üzerine çamur sıçrattığı yaşlı adamı küfür ettiği gerekçesiyle öldüresiye dövmüştü. Savcılık, yaşlı adamı döven ve müdahale etmeyip arabada bekleyen iki sanığın da 1,5 yıl cezalandırılmasını istedi.

28.09.2018 09:46  Güncelleme: 10:23

Samsun'da otomobiliyle yoldan geçen Cemal İlhan, üzerine çamur sıçrattığı yaşlı adamı küfür ettiği gerekçesiyle öldüresiye dövmüştü. Yaşlı bir adamın darp edilmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 23 yaşındaki sanık Cemal İlhan hakkında "kasten yaralama" suçundan dava açıldı. İlhan'ın yanındaki Çağrı Yıldırım Durmuş'un da olaya müdahale etmeyip "arabada bekleyerek" suça iştirak ettiği belirtilerek aynı suçtan 1,5 yıla kadar cezalandırılması istendi.

NE OLDU?

Olay 24 Temmuz'da meydana gelmişti. Evinin önünde tıkanan kanalı açmaya çalışan 70 yaşındaki Sebahattin Yılmaz, yoldan geçerken üzerine su sıçratan bir araçtan inen iki kişiden biri kişi tarafından defalarca darp edilmişti.Kamuoyunda büyük tepki uyandıran görüntülerin ardından harekete geçen savcılık, olayın faili Cemal İlhan'ı gözaltına aldı. Zanlı ifadesinin ardından tutuklandı. Yanındaki arkadaşı ise serbest bırakıldı.

Samsun'da, Üzerine Çamur Sıçrattığı Adamı Öldüresiye Döven ve İzleyen Saldırganlara 1,5 Yıl Hapis İstendi

"13 KEZ YUMRUKLADI"

Milliyet'te yer alan habere göre; soruşturmayı tamamlayan savcılık iddianame hazırlayarak dava açtı. İddianamede yaşlı adamı darp eden Cemal İlhan'ın yanı sıra olayı seyreden ve müdahale etmeyen arkadaşı Çağrı Yıldırım Durmuş da sanık olarak yer aldı. Sanık Cemal İlhan'ın mağdur Yılmaz'ı yere yatırarak 13 kez yumrukladığı belirtildi.

"MÜDAHALE ETMEDİ, SUÇA ORTAK OLDU"

Yıldırım'ın olaya müdahale etmeyip arabada bekleyerek yaşlı adamı darp eden sanık ile aynı suçu işlediğini değerlendiren savcılık, iki sanığın da "ruh ve beden bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten yaralama" suçundan 1.5 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını istedi.

Samsun\'da, Üzerine Çamur Sıçrattığı Adamı Öldüresiye Döven ve İzleyen Saldırganlara 1,5 Yıl Hapis İstendi

Son Dakika Güncel Samsun'da, Üzerine Çamur Sıçrattığı Adamı Öldüresiye Döven ve İzleyen Saldırganlara 1,5 Yıl Hapis İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Aaa: bu ulkede can ve mal Güvenligi kalmadi yaziklar olsun 12 0 Yanıtla
  • ya yaşlı ölseydi dayakdan ceza komik çok komik: o yaşlıyı boş sebepden öldüresiye döveceksin magandaya verilen ceza bir buçuk yıl oda iyi halden ertelenir yani pişnamıda der hadi birdaha yapma serbersin bukadar basıt böyle olmasa bu kadar maganda çoğalırmı ülkede 8 0 Yanıtla
  • VAR MI ADALET? : Görüntü sansürlenmiş ama yine de belli oluyor. O saç, o tip en 5 yılı hakediyor. 6 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: evet doğru bir karar inş ceza alırlar pslikler.. 6 0 Yanıtla
  • CAN KARA: Ne 1.5 yılı yahu en fazla 1.500 TL para cezası alıp hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilecek.. İnsanlarımıza Türk Ceza Kanununun öğretilmesi lazım. öğretilsin ki Allah a emanet yaşadıklarını bilsinler. 4 0 Yanıtla
  • engin: İnşallah hapiste ölürsünüz. gerçi af çıkacak salarlar sizin gibi hastalıklıları. 3 0 Yanıtla
  • Samsunlu: İçerden çıkınca aynısını bende ona yapacağım. Beklemedeyim. 2 0 Yanıtla
  • Rambo Dortmund: yaşadılar valla af geliyor :D 0 1 Yanıtla
  • ADALET: ADANA-2 1 0 Yanıtla
  • .: yazıklar olsun size. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement