''Yaşlılarımız Hayatımızın En Kıymetli Hazineleridir'' - Son Dakika
Son Dakika Logo

''Yaşlılarımız Hayatımızın En Kıymetli Hazineleridir''

\'\'Yaşlılarımız Hayatımızın En Kıymetli Hazineleridir\'\'
30.03.2013 10:03

Av. Celal BABAYİĞİT ve Mehmet MUŞ Batıköy mahallemizdeki Tosunoğlu kebap salonunda yaşlılarımızla bir araya geldi.

Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanımız Av. Celal BABAYİĞİT ve Sorumlu Milletvekilimiz Mehmet MUŞ Batıköy mahallemizdeki Tosunoğlu kebap salonunda yaşlılarımızla bir araya geldi.

Ak Parti Büyükçekmece Sosyal işler birimimizin organize ettiği programda konuşma yapan ilçe başkanımız Av. Celal BABAYİĞİT ''Toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları dolayısı ile değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bizler büyüklerimize, anne ve babalarımıza hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz."dedi.

Sorumlu Milletvekilimiz Mehmet MUŞ konuşmasında Hükümetimizin 2023 hedefleri arasında  Tüm yaşlılarımıza, evlerinden ve sosyal çevrelerinden ayırmadan yaşamlarını sürdürebilecekleri sosyal ve ekonomik destek vermek, Onların güvenli, rahat, sağlıklı, mutlu bir ömür sürmeleri için verilen hizmetlerin hem çeşitlerini, hem de niteliğini artırmak, İleri yaşlarda yalnızlığa itilen sadece maddi destek sağlanarak, manevi destekten ve aile sıcaklığından mahrum bırakılan yaşlılarımıza aile ve sosyal hayatın içinde hak ettiği yer vermek, Geçmiş dönemlerimizde zemini hazırlanan evde bakım sistemi geliştirilerek, sağlık ve sosyal problemler yaşayan yaşlılarımıza bakım desteklerini yaşadıkları ortamlarda sağlamak" olduğunu belirterek Toplumu bugünlere ulaştıran yaşlıların ekonomiye, kültüre ve yeni nesillere katkılarının bilincinde olarak tüm büyüklerimin Yaşlılar Haftası'nı kutluyorum dedi.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Ak Parti İstanbul Ykm komisyonu başkanı Rıdvan DURMAZ ve komisyon üyeleri de katıldı. Rumeli Türküleri derneği üyelerinin konserleri ile renklenen programa katılan yaşlılar memnuniyetlerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Yaşlılarımız Hayatımızın En Kıymetli Hazineleridir'' - Son Dakika


Advertisement