Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde tek başına yaşadığı evin yatak odasında çıplak halde ölü olarak bulunan 48 yaşındaki Gönül İnan'ın cenazesi, kimsesi olmadığı için evine temizlik için gelen N.D. ve onun yakınları tarafından alındı. İnan'ın cenazesi cami cemaatinin katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Başına sert bir cisimle vurulduğu üzerinde durulan Gönül İnan'ın ölümü ile ilgili olarak, cep telefonu ile görüştüğü son kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Şeyhsinan Mahallesi, Ruşenler Sokak üzerindeki Demircan Apartmanı'nın 1'inci katında tek başına kalan ve babasından bağlanan aylık 800 lira yaşamını sürdüren bekar Gönül İnan, geçen cumartesi akşamı evinin yatak odasında çıplak halde ölü olarak bulundu. Evde yapılan incelemenin ardından İnan'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı tarafından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
CENAZEYİ TEMİZLİKÇİ ALDI
Gönül İnan'ın cenazesi, evine temizlik yapmak için gelen N.D. ve onun yakınları tarafından Adli Tıp'tan alınarak Çorlu'ya getirildi. Cenazenin Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı sırada N.D. bayılırken, görevliler müdehale etti. Gönül İnan'ın cenazesi, Çorlu Merkez Camisii'nde cemaatin katıldığı cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.
1 GÖZALTI
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekiplerinin, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü düşünülen Gönül İnan'ın ölümüyle ilgili olarak, cep telefonunda son görüştüğü ve ismi açıklanmayan bir kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.
Gönül İnan'ın ölümü ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. - Tekirdağ/ Çorlu
Son Dakika › Güncel › Yatak Odasında Çıplak Halde Ölü Olarak Bulunan Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.