Yazı Alıştırmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yazı Alıştırmaları Devam Ediyor

Yazı Alıştırmaları Devam Ediyor

Haydar Ergülen'in Gümüşlük Akademisi Arnavutköy'de gerçekleştirdiği yazı alıştırmaları atölyesinin yeni dönemi; 13 Mart Perşembe akşamı başlıyor!

07.03.2014 12:01

25 yıl boyunca reklam yazarlığı yapan, edebiyat, psikiyatri, gençlik, tarih dergilerinde düzenli yazılar yazan, üniversitelerde çeşitli dersler veren şair ve deneme yazarı Haydar Ergülen tarafından gerçekleştirilen yazı alıştırmaları çalışması; iyi bir yazıya dair her şeyi öğrenmek isteyen katılımcılarını bekliyor.

13 Mart 2014, Perşembe akşamı başlayacak olan "Haydar Ergülen'le Yazı Alıştırmaları"; yazı düşüncesinin nasıl oluştuğu, yazmak için gerekli 5 duyu ve fazlası, iyi yazının 3 koşulu, metnin hazırlanması ve anlatının unsurları gibi konulara odaklanacak. Katılımcılara, eksilterek ya da boşluklar bırakarak yazmak gibi farklı yazı disiplinlerinin aktarılacağı atölyede; bireysel monologlardan toplumsal diyaloglara, yazının kimliği de incelenecek. Yazıya alışma çalışmalarıyla, yazı paylaşımları ve değerlendirmelerinin de yapılacağı yazı alıştırmaları atölyesi; 8 hafta boyunca her Perşembe akşamı 18:30-21:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazı Alıştırmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement