Yazıcıoğlu suikasti tanıklarından Erol Yıldız kazada hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Yazıcıoğlu suikasti tanıklarından Erol Yıldız kazada hayatını kaybetti

Ankara'da 2009 yılında yaşanan bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisliğini yapan Erol Yıldız, kendi otomobilinin altında kalarak hayatını kaybetti. Bir süre BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Yıldız, Yazıcıoğlu ölümüyle ilgili davanın 23 Mayıs'ta görülecek duruşmasında tanık olarak dinlenecekti.

16.05.2022 15:35  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2009 yılında yaşanan bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisliğini yapan 49 yaşındaki Erol Yıldız, yaşadığı bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

KENDİ ARACININ ALTINDA KALDI

Bugün saat 10.30 sıralarında Keçiören'in Ayvalı Mahallesi'nde otomobilini iterek çalıştırmak isteyen Yıldız, bu sırada geri gelen aracın altında kaldı. Ağır yaralanan ve ambulansla Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erol Yıldız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi kazada öldü

BAZI KONVOY KAZALARIYLA İLGİLİ İFADEYE ÇAĞRILMIŞTI

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma ekibinde bulunan ve ölümüyle ilgili soruşturma başlatılan Erol Yıldız'ın, Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasından önce meydana gelen bazı konvoy kazalarıyla ilgili ifadesine başvurulduğu, 23 Mayıs'ta da yine aynı konu için ifadeye çağrıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, geçmişte Yazıcıoğlu'nun koruma ekibinde bulunan polis memuru Yıldız'ın, helikopter kazasının meydana geldiği gün Yazıcıoğlu'nun yakın ekibinde yer almadığı belirtildi.

Yıldız'ın bu olayla ilgili ifadesinin alınmasının söz konusu olmadığı öğrenildi. Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasından önce meydana gelen bazı konvoy kazalarıyla ilgili ifadesine başvurulan Yıldız'ın, 23 Mayıs'ta da yine aynı konu için ifadeye çağrıldığı kaydedildi.

Olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca adli işlem yürütülüyor.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi kazada öldü
Erol Yıldız - Muhsin Yazıcıoğlu
Yazıcıoğlu suikasti tanıklarından Erol Yıldız kazada hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yazıcıoğlu suikasti tanıklarından Erol Yıldız kazada hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murad Mert: ilginç. mayıs 23 e ne kalmış ki 1 0 Yanıtla

Advertisement