Yekta Kopan, Yakın Doğu Üniversitesi'ne Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Yekta Kopan, Yakın Doğu Üniversitesi'ne Konuk Oldu

Yekta Kopan, Yakın Doğu Üniversitesi\'ne Konuk Oldu

Yekta Kopan; 4 Nisan Cuma günü Kütüphane Haftası kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi'ne konuk oldu.

07.04.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yekta Kopan; 4 Nisan Cuma günü Kütüphane Haftası kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi'ne konuk oldu! Kütüphane Haftası'nın kapanış etkinliği olarak düzenlenen söyleşide Kopan; Büyük Kütüphane'de YDÜ öğrencileriyle edebiyat ve kitap okumanın önemi üzerine gerçekleştirdiği karşılıklı sohbetin ardından düzenlenen imza gününde ise kitaplarını imzalayarak öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

15 fakültesi, 77 farklı ülkeden gelen yaklaşık 21.000 öğrencisi ile KKTC yükseköğretiminin amiral gemisi durumunda olan Yakın Doğu Üniversitesi; bu yıl 25. eğitim-öğretim yılını kutluyor. 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında birçok önemli ismi öğrencileri ve KKTC halkıyla buluşturan YDÜ; etkinlikler çerçevesinde Kütüphane Haftası'nı da kutladı.

Kütüphane Haftası kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi'ne konuk olan yazar, seslendirme sanatçısı ve televizyoncu Yekta Kopan; Büyük Kütüphane'de YDÜ öğrencileriyle edebiyat ve kitap okumak üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Türkiye'de kitap okuma oranının düşüklüğüne değinen ve kitapların, her kişiyi bambaşka yolculuklara çıkartan bir macera olduğunu anlatan Kopan; istinasız herkesin kitap okuması gerektiğini, toplumun ve insanların birbirlerini en doğru şekilde anlamasının ancak bu şekilde mümkün olacağını vurguladı. Esprilerle renklenen söyleşide Kopan, öğrencilerin edebiyat, seslendirme sanatı ve güncel hayat üzerine sorularını da cevapladı. Söyleşi sonrasında ise imza gününde öğrencilerle bir araya gelen Yekta Kopan; hem kitaplarını imzaladı, hem de öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yekta Kopan, Yakın Doğu Üniversitesi'ne Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement