Yeni Dünya Partisi TBMM Başkanı Çiçek'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yeni Dünya Partisi TBMM Başkanı Çiçek'i Ziyaret Etti

Yeni Dünya Partisi TBMM Başkanı Çiçek\'i Ziyaret Etti

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek'i makamında ziyaret etti.

16.07.2013 11:30

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Yeni Dünya Partisi Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Genel Başkan Danışmanları Rahmetullah Ay ve Ebubekir Ergin ile birlikte TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Yeni anayasa yapma çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Gündüz hazırladıkları taslağı Çiçek'e sundu. Gündüz, "Yeni anayasa yapmak Türkiye'nin en büyük önceliği, yapılan çalışmaya katkı sunmak gençler olarak, bizim için tarihi bir başarıdır. Siyasette çok uzun yıllar bulunmuş meclis başkanımızı ziyaret etmek ve ülke meseleleri için kendileri ile istişarede bulunmak bizim için büyük bir şanstır" şeklinde konuştu

Anayasa çalışmalarından dolayı Gündüz ve beraberindeki ekibe teşekkür eden Cemil Çiçek ise, "Gençler olarak çok zor bir iş olan siyaset işine girmiş bulunmaktasınız. Siyaset teşkilatçılığı gerektiren ciddi bir iştir. Başarılar diliyorum ve yeni anayasa çalışmasına bu önemli katkınız için teşekkür ederim" dedi.

Seyyid Emanullah Gündüz ve beraberindeki ekip, meclis genel kurulunu ziyaret ettikten sonra meclisten ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Dünya Partisi TBMM Başkanı Çiçek'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement