AK Parti Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelasını milletvekilleriyle birlikte kesti.

06.01.2014 13:59  Güncelleme: 10:13

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Büyükçekmece'de yer alan AK Parti'nin yeni Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı. AK Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve Harun Karaca'nın da katıldığı açılış, ilçe başkanlığı eski binasında gerçekleştirildi.

Açılış öncesinde kendisine söz verilen Başkan Uzun, SKM' nin 30 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Büyükçekmece'ye hayırlı olmasını diledi. AK Parti Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve Harun Karaca ile birlikte SKM'yi gezen Başkan Yusuf Uzun, kendi ilçe başkanlığı döneminde bu binanın ilçe teşkilat binası olduğunu da belirtti.

Başkan Uzun daha sonra AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın Kaya Ramada Otel'de düzenlediği "Milli İradeye Saygı Şöleni"ne katıldı. Başkan Uzun, programda yaptığı konuşmada da partililerinden büyük ilgi gördü.

Programa ayrıca AK Parti İstanbul milletvekilleri Metin Külünk ve Mehmet Muş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük, AK Parti Büyükçekmece belediye başkan aday adayları da katıldı. Programda İstanbul milletvekilleri Külünk ve Muş da birer konuşma yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement