Yeni Zelanda'da 90 Dakikalık Araba Kovalamacasını Koyun Barikatı Durdurdu - Son Dakika
Güncel

Yeni Zelanda'da 90 Dakikalık Araba Kovalamacasını Koyun Barikatı Durdurdu

Yeni Zelanda, Queenstown'da polisin otobanda 90 dakikadır kovaladığı kaçaklar, koyunların yola kurduğu barikat sayesinde yakalandı.

28.01.2016 15:43  Güncelleme: 18:55

Yeni Zelanda'da geçen Cuma polis hız yapan ve uygun plakaları olmayan bir arabayı Queenstown'da durdurmak istedi. Araba durmayınca takip otobanda uzun bir araba kovalamacasına dönüştü. Kaçaklar tam elden kaçacaklardı ki otobandan karşıya geçen 150 koyun imdada yetişti. Koyunların kurduğu barikatta durmak zorunda kalan 4 kaçak polis tarafından göz altına alındı.

Koyunlar güvenlik güçleriyle tamamen de alakasız değildi, tüylü adalet savaşçılarının bölgedeki bir polis memuruna ait olduğu ortaya çıktı.

"GÜLMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM"

The Guardian'a yaptığı açıklamada olay yerindeki gazeteci Che Baker "Hemen fotğraf makineme sarıldım, ama olay o kadar acayip o kadar komikti ki gülmekten kendimi alamıyordum" dedi, "Sürüyü güden çobansa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti, koyunların da hiçbir bir şey umurlarında değildi -aynen devam ettiler, ne kadar büyük bir vazife yerine getirdiklerinin farkında değillerdi."

YARALANAN İNSAN YA DA KOYUN YOK

Üç adam ve bir kadın kaçak polis tarafından tutuklandı. Olayda yaralanan insan ya da koyun olmadı.

Kaynak: huffingtonpost.com, mashable.com

Yeni Zelanda\'da 90 Dakikalık Araba Kovalamacasını Koyun Barikatı Durdurdu

Son Dakika Güncel Yeni Zelanda'da 90 Dakikalık Araba Kovalamacasını Koyun Barikatı Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement