Yenişehir'de Yıpranan Yollar Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Yenişehir'de Yıpranan Yollar Yenileniyor

Yenişehir\'de Yıpranan Yollar Yenileniyor

Her iki cadde de eskiyen ve yer yer çökme yapan parkeler sökülerek yenileriyle değiştiriliyor.

08.10.2012 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Belediyesi, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu Yenişehir'de bulunan, Kültür ve Ravza Caddelerinde yol yapım ve yenileme çalışması başlattı. Her iki cadde de eskiyen ve yer yer çökme yapan parkeler sökülerek yenileriyle değiştiriliyor.

Araç ve yaya trafiğinin aksamaması için Yenişehir'de bulunan ana caddelerde yıpranan parke taşlarını yenilediklerini söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; "Cadde ve sokaklar şehirlerin vitrinidir. Bu çalışmalarla aynı zamanda cadde ve sokaklarımıza daha güzel bir görünüm kazandırmış olacağız. Şehirler de zamanla eskir ve yıpranır. Zamanında yenileme çalışmalarını başlatma gerekiyor. Çalışmalarımızı halkımızı ve esnafımızı mağdur etmeden sürdürüyoruz." dedi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenişehir; Kültür, Ravza Caddeleriyle ara sokaklarda başlattığı yol yapım çalışmaları kapsamında eski parkeleri söküp yenileriyle değiştiriyor. Ekipler, yıpranan parke taşlarını söküp, altyapıyı düzelttikten sonra da yolları yeni parke taşıyla döşüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenişehir'de Yıpranan Yollar Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement