Yerlikaya, ATSO Başkanı Erat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yerlikaya, ATSO Başkanı Erat'ı Ziyaret Etti

Yerlikaya, ATSO Başkanı Erat\'ı Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat'ı ziyaret etti.

22.02.2012 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat tarafından kapıda karşılanan Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Erat'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2011 yılı içinde yaptıkları yardımlar konusuna değinen ATSO Başkanı Erat, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle Ağrı İlçelerine bin 100 öğrenciye kışlık bot yardımında bulunduklarını ve Ağrı merkez için 400 aileye gıda yardımında bulunacaklarını belirtti.

Erat, "sınır ticaretinde güzel bir sayı yakaladık. Bugüne kadar 200 esnafımız sınır ticaretinden faydalanıyor. 50 firmamızda yeni müracaat etti. Bizim yönetimimizden önceki yönetimde 6-7 tane firmamız vardı. Şimdi ise 250'ye ulaştık" dedi.

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya da, Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Ağrı'ya ilk geldiğimde mevcut olan bu ticaret odasının Ağrı'ya yakışmadığını ve tacirlerimizin daha güzel bir odaya sahip olmaları gerektiğini belirtmiştim. O zaman Başkanımız oda ile ilgili projesini bize anlatmıştı. Anlatılan proje uzun süre alacak bir projeydi ama Mehmet Bey bunu kısa sürede gerçekleştirmeyi başardı. Yeni ATSO binamızın yapımı yüzde 95 bitmiş durumda. ATSO Başkanımızı bu çalarından dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.

ATSO binasının açılışının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından haziran ayında gerçekleşeceğinin müjdesini veren Vali Yerlikaya, aynı zamanda birçok markanın hizmet vereceği bir iş merkezi olarak da faaliyet gösterecek binada, sinema başta olmak üzere hizmet sektöründe de markaların Ağrı'ya geleceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerlikaya, ATSO Başkanı Erat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement