Yeşile bürünen Çoruh Nehri havadan görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Yeşile bürünen Çoruh Nehri havadan görüntülendi

Yeşile bürünen Çoruh Nehri havadan görüntülendiARTVİN - Türkiye'nin en hızlı akan nehri olan Çoruh'un üzerinde yapılan Deriner Barajı gölü yeşile büründü.

08.06.2019 11:44

Yeşile bürünen Çoruh Nehri havadan görüntülendi

ARTVİN - Türkiye'nin en hızlı akan nehri olan Çoruh'un üzerinde yapılan Deriner Barajı gölü yeşile büründü.

Çoruh Nehri üzerinde, 249 metre gövde yüksekliğiyle Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 6. yüksek gövdeli barajı olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2012 yılında hizmete açılan Deriner Barajı gölü yeşile büründü. Kar sularının erimesiyle kahve rengi halini alan Baraj gölü suların durulmasıyla yeniden yeşil renge döndü. Muhteşem görüntüye bürünen baraj gölü, fotoğraf tutkunlarının akınına uğradı.

Yeşile bürünen Çoruh Nehri havadan görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeşile bürünen Çoruh Nehri havadan görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement