Ygs'de Aileler Dışarıda, Öğrenciler İçeride Ter Döktü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ygs'de Aileler Dışarıda, Öğrenciler İçeride Ter Döktü

Ygs\'de Aileler Dışarıda, Öğrenciler İçeride Ter Döktü
24.03.2013 11:30

Türkiye genelinde olduğu gibi Konya'da da öğrenciler Yüksek Öğretime Geçiş sınavına (YGS) girdi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Konya'da da öğrenciler Yüksek Öğretime Geçiş sınavına (YGS) girdi. Sınava girişte öğrenciler baştan sona didik didik aranırken, aileleri de çocukları için dua edip, Kuran-ı Kerim okudu.

Bugün sabah saat: 10.00 itibariyle 1 milyon 851 bin öğrenci Üniversiteye yerleşmek için ilk basamak olan YGS sınavına girdi. Sabah erken saatlerde yakınlarıyla okullara gelen öğrenciler ilk olarak baştan aşağı aranıp içeri alındı. Bayan öğrencilerin saç tokaları ile iğnelerinin bile çıkartıldığı arama sonrasında öğrenciler 2 saat 40 dakika süren hayatlarının sınavına başladı.

Okulun bahçesinde bekleyen öğrencilerin yakınları ise, dua ve Kuran-ı Kerim okudu. Çocukları için dua eden aileler, " Onları sınava getirdik ama biz de bir nevi sınav oluyor. Çocuklarımızdan başarılı sonuçlar bekliyoruz" dediler. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ygs'de Aileler Dışarıda, Öğrenciler İçeride Ter Döktü - Son Dakika


Advertisement