YGS Türkiye Birincisi, Ailesinin Gururu Oldu - Son Dakika
Güncel

YGS Türkiye Birincisi, Ailesinin Gururu Oldu

YGS Türkiye Birincisi, Ailesinin Gururu Oldu

Tüm puan türlerinde 2011-YGS Türkiye birincisi olan Ankara Fen Lisesi öğrencisi Mahmut Bilal Doğan'ın annesi Gülnazik Doğan, "Bilal'e her şeyden önce aile olarak huzurlu bir ortam sağladık" dedi.

28.04.2011 17:49

Tüm puan türlerinde 2011-YGS Türkiye birincisi olan Ankara Fen Lisesi öğrencisi Mahmut Bilal Doğan'ın Kayseri'deki annesi Gülnazik Doğan, "Bilal'e her şeyden önce aile olarak huzurlu bir ortam sağladık" dedi.

Hukuk Fakültesi mezunu olan Gülnazik Doğan, Bilal'in ilköğretim okulundan beri başarılı bir çocuk olduğunu ve sınava disiplinli şekilde hazırlandığını söyledi.

Oğlunun düzenli bir yaşantısı olduğunu ifade eden Doğan, "Bilal çok düzenli bir çocuktu. Eğleneceği zaman eğlenirdi, gezeceği zaman gezerdi, dersine çalışması gerektiğinde de çalışırdı. Heyecanlıyım, mutluyum, gururluyum. Bu sevinci yaşattığı için Bilal'e teşekkür ediyorum. Eğitim hayatı boyunca emeği geçen bütün öğretmenlerine teşekkür etmek istiyorum. Bilal'e her şeyden önce aile olarak huzurlu bir ortam sağladık. Bilal'e bu şekilde katkı sağladık. Oğlum, sorumluluklarının bilincinde olan biriydi" dedi.

Oğlunun sayısal alanda eğitim gördüğünü belirten Gülnazik Doğan, "Tercihini henüz tam netleştirmedi. Tıp veya elektrik, elektronik olur. Kendisinin mutlu olabileceği bir alanda okumasını, eğitim almasını isterim" diye konuştu.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YGS Türkiye Birincisi, Ailesinin Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement