Yılbaşı Gecesi Bir Hollywood Yıldızı Gibi Parlayın! - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Gecesi Bir Hollywood Yıldızı Gibi Parlayın!

Yılbaşı Gecesi Bir Hollywood Yıldızı Gibi Parlayın!

MM Bahçecik ile yılbaşı gecesi her kadın birer Hollywood yıldızı gibi parlıyor.

15.11.2012 10:05  Güncelleme: 12:26

MM Bahçecik yılbaşı gecesine özel saç ve makyaj tasarımları ile Hollywood yıldızlarının ihtişamını günümüz kadınları ile buluşturuyor. O özel gecede her kadın birer Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Grace Kelly oluyor.

1978'den bu yana her yıl gerçekleştirdiği koleksiyon çekimleriyle trendlere öncülük eden MM Bahçecik, yılbaşı gecesine özel tasarımlarıyla yeni yılın retro esintisini saçlarınıza yansıtıyor. 34 yıldır Türk kadınlarını güzelleştiren MM Bahçecik, özel zarif ve şık tasarımları ile yılbaşı gecesinde de kadınların bir star gibi görünmelerini sağlıyor.

2013 Sonbahar/Kış sezonu saç koleksiyonu ile 50'lerin ve 60'ların görkemli geçmişini günümüze taşıyan MM Bahçecik ile sezon trendlerine uygun olarak yeni yılı karşılıyor. MM Bahçecik uzmanlarının ellerinde nostaljik esintiler yeniden hayat buluyor. Sezonun en gözde saç modelleri olan retro dalgalar, kabarık toplu saçlar, yılbaşı gecesine özgü ihtişamlı saçlarla tam bir bütünlük oluşturuyor. Kadınlar bu özel gecede zarif, şık, sofistike ve tam bir Hollywood görkemine sahip oluyor.

MM Bahçecik, yeni yılda yeni başlangıçlar yapma kararını saçlarından başlatmak isteyen kadınlara bu sezon geniş renk yelpazesi ve alternatifli kullanılan modellerle tam bir özgürlük sunuyor. Rita Hayworth'ın vaglı saçları, Sophia Loren'in kullandığı krepeli kabarık saçları, Elizabeth Taylor'un hafif dalgalı saçları, Grace Kelly'nin yumuşatılmış vag yöntemiyle kullandığı şık topuzları, Bridget Bardot'un hacimli ve kabarık saçlarından esinlenen modeler ile yılbaşı gecesi kadınlar oldukça feminen ve baştan çıkarıcı bir görüntüye sahip oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı Gecesi Bir Hollywood Yıldızı Gibi Parlayın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement