Yıldırım Düşmesi Sonucu Kızlarını Kaybeden Aileye Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Düşmesi Sonucu Kızlarını Kaybeden Aileye Taziye Ziyareti

Yıldırım Düşmesi Sonucu Kızlarını Kaybeden Aileye Taziye Ziyareti

Mahmut Oğuz, yıldırdım düşmesi sonucu yaşamını yitiren lise öğrencisi, 18 yaşındaki Ayşegül Tay'ın Acıpayam İlçesi Dodurgalar Beldesi'ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

08.06.2011 17:50

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yıldırdım düşmesi sonucu yaşamını yitiren lise öğrencisi, 18 yaşındaki Ayşegül Tay'ın Acıpayam İlçesi Dodurgalar Beldesi'ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Acıpayam Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Ayşegül Tay, geçen Cumartesi günü, ailesi ile birlikte tarladayken yıldırım düşmesi sonucu öldü. Genç kızın cenazesi Pazartesi günü toprağa verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, cenazenin toprağa verilmesinin ardından Tay'ın Dodurgalar Köyü'ndeki ailesini ziyaret etti. Oğuz, Ayşegül Tay'ın gözü yaşlı babası Şerafettin ve annesi Keziban Tay'a 'Başsağlığı' dileğinde bulundu. Oğuz, üzüntüsünü dile getirip, şöyle dedi:

"Acınıza bir nevi ortak olmak için sizi ziyaret etmek istedim. Tekrar hepimizin başı sağ olsun, çok başarılı, sempatik ve sevilen bir öğrenci olduğunu öğretmenleri ve arkadaşlarından öğrendim. Kızımızın mekanı cennet olur inşallah. "

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ayşegül'ün ilköğretim okulu öğrencisi olan kardeşleri Gülçin ve Tuğçe Tay'a kitap hediye etti. - Denizli/ Acipayam

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldırım Düşmesi Sonucu Kızlarını Kaybeden Aileye Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement