Yılın Annesi Zeliha İlhan Doymuş - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yılın Annesi Zeliha İlhan Doymuş

Yılın Annesi Zeliha İlhan Doymuş
13.05.2013 09:51

Eğitimin Fatih'i olarak bilinen Fatih Koleji, Anneler Günü'nü de unutmadı.

AVCILAR FATİH KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ TRT HABER KANALINDA 'ÖMÜR DEDİĞİN' PROGRAMI İLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINI GEZEN ZELİHA İLHAN DOYMUŞ'U 'YILIN ANNESİ' SEÇTİ

Avcılar Fatih Koleji öğrencileri TRT Haber kanalında 'Ömür Dediğin' programı ile Türkiye'nin dört bir yanını gezen yapımcı ve sunucu Zeliha İlhan Doymuş'u yılın annesi seçti.

Avcılar Fatih Koleji'nde bugün yapılan etkinliğe çok sayıda veli ve öğrenci de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Feyzullah Çarkçı, annelerin kıymetini sadece bir gün değil her gün bilmek gerektiğine değinerek, 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır bunu hiçbir zaman unutmayalım' dedi. Ödülünü almak için Ankara'dan gelen Zeliha İlhan Doymuş'da çok duygusal anlar yaşadığını ifade ederek, 'Bu güne kadar bir çok ödül aldım. Ama ilk defa Yılın Annesi adı altında bir ödüle layık görüldüm. Beni çok gururlandırdınız. Çok mutlu ettiniz hepinize çok teşekkür ediyorum' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Avcılar Fatih Koleji Müdürü Feyzullah Çarkçı, Zeliha İlhan Doymuş'a Yılın Annesi Plaketini takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın Annesi Zeliha İlhan Doymuş - Son Dakika


Advertisement