'Yılın En İyi Yeni Ürünü' Pınar'dan - Son Dakika
Güncel

'Yılın En İyi Yeni Ürünü' Pınar'dan

\'Yılın En İyi Yeni Ürünü\' Pınar\'dan

Pınar, tüketicilerine en özel ambalajlı su portföyünü sunan Pınar Su'yun cam portföyü ile 2013'ün 'En İyi Yeni Ürünü' unvanını kazandı.

29.10.2013 09:58  Güncelleme: 10:05

Dünyanın önde gelen uluslararası pazar araştırma şirketlerinden BrandSpark tarafından yapılan araştırmaya göre, Türkiye'nin lider gıda markası Pınar, tüketicilerine en özel ambalajlı su portföyünü sunan Pınar Su'yun cam portföyü ile 2013'ün 'En İyi Yeni Ürünü' unvanını kazandı.

Türk tüketicilerinin en çok beğendikleri Gıda, Temizlik, Ev ve Kişisel Bakım ürünlerini belirlemeye yönelik olarak, BrandSpark International tarafından gerçekleştirilen 'En İyi Yeni Ürün Ödülleri' araştırmasında kazananlar açıklandı.

Türkiye'nin lider gıda markası Pınar, suyun verdiği hayat ve enerjiden yola çıkarak hazırladığı mevsim temalı Pınar Su cam ürün grubuyla 2013'ün 'En İyi Yeni Ürünü' seçilerek iki ödül birden kazandı. Tüketicilerin oylarıyla belirlenen BrandSpark araştırmasında (Ev Tipi) Su Kategorisi'nde"Pınar Yaşam Pınarım 5 Litre Cam Damacana" ve (Bireysel) Su kategorisinde"Pınar Yaşam Pınarım 0,75 cl-0,33 cl Mevsim Konseptli Cam Şişe Serisi" 2013'ün 'En İyi Yeni Ürünü'unvanınadeğer bulundular.

ESOMAR ve MRIA (Kanada Araştırmacılar Derneği) üyesi uluslararası araştırma şirketi BrandSpark International tarafından dünyada ilk kez 2003 yılında düzenlenen En İyi Yeni Ürün Ödülleri, günümüzde hızlı tüketim ürünleri alanında Kuzey Amerika'nın en prestijli ödül programı kabul ediliyor. 2013 araştırmasında, 15.000'in üzerindeTürk tüketicisi tarafından 74 farklı ürün kategorisinde toplam 113 marka ve 241 ürün değerlendirmeye tabi tutuldu.

Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu – Pınar hakkında

Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR, süt, et, su ürün gamında farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerle çok geniş ürün yelpazesine sahip bir markadır. Dünya trendlerini yakından takip eden PINAR, birçok ürün gamında liderliğini sürdürmektedir. PINAR gıda sektöründe Türkiye'yi ilklerle tanıştırmıştır.

Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu, Pınar Süt, Pınar Et, Yaşar Birleşik Pazarlama, Çamlı Yem Besicilik, Pınar Su ve Pınar Foods şirketlerinde, 5 binden fazla çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

PINAR tüketici odaklı olarak çalışmalarını yönlendirerek ve sunduğu kaliteden asla taviz vermeyerek tüketicisine sonsuz güven veriyor. Kurulduğundan bu yana tüketiciye sağlık, lezzet, yenilik kaynağı olan ürünler sunan Pınar, milyonlarca insan için nesiller boyu bir ''Yaşam Pınarı'' oldu. Bu yaşam pınarı, temelinde yatan üç ana unsura dayalı olarak doğdu, büyüdü, gelişti: ''Sağlık, Lezzet ve Yenilik...''

PINAR, Türkiye'de sağlıklı süt ve süt ürünleri kavramını yerleştiren ilk markadır. Artan çeşitleriyle Türkiye'nin "Yenilik", "Sağlık", "Lezzet" ve "Yaşam Pınarı" olmaya çalışmaktadır. PINAR, süt, et, su vb. ürünleriyle yalnız iç tüketim olarak değil; dünyanın belli başlı ülkelerine ihraç edilen bir ürün grubu olarak "Dünya Markası" olma yolunda hızla ilerliyor. PINAR 'a duyulan güven sadece Türkiye sınırları içerisinde kalmamış Ortadoğu ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Almanya vb. gibi pek çok ülkeye taşmıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yılın En İyi Yeni Ürünü' Pınar'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement