Yoğun Kar Yağışı Kayak Yarışlarını İptal Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Yoğun Kar Yağışı Kayak Yarışlarını İptal Ettirdi

Samsun'da bugün yapılması planlanan Samsun Valiliği Alp Disiplini Kayak Yarışları yoğun karşı yağışı dolayısıyla iptal edildi.

04.03.2012 15:17

Samsun'da bugün yapılması planlanan Samsun Valiliği Alp Disiplini Kayak Yarışları yoğun karşı yağışı dolayısıyla iptal edildi.

Samsun Ladik ilçesi Akdağ Kayak Merkezi'nde bugün yapılacak olan Samsun Valiliği Alp Disiplini Kayak Yarışları hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Ladik Kaymakamı Kadir Perçin, "Hava muhalefeti nedeniyle bugün yapılacak olan kayak yarışlarımızı Valimiz Hüseyin Aksoy'un talimatı ile iptal ettik. Ordu'dan 27 ve Samsun'dan da 36 sporcu ile yarışacaktık. Kötü hava şartları nedeniyle bugünkü yarışlarımızı haftaya erteledik. Yarışlarımız haftaya hava güzel olursa yapılacak. Hatta haftaya yapılacak olan yarışlarımıza Kastamonu Kayak Yarış ekibini de davet ettik" dedi.

Kayak yarışları iptal edilince Ordu'dan gelen Kayak Spor Kulübü ekipleri pistte deneme kayışları yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yoğun Kar Yağışı Kayak Yarışlarını İptal Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement