Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa Ettiler - Son Dakika
Güncel

Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa Ettiler

Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa Ettiler

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası'nda geçtiğimiz hafta yaşanan kavganın ardından, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ile Gürkan Kesim, ÇTSO Meclis Toplantı Salonu'nda...

24.09.2012 17:59

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası'nda geçtiğimiz hafta yaşanan kavganın ardından, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ile Gürkan Kesim, ÇTSO Meclis Toplantı Salonu'nda düzenledikleri basın toplantısıyla istifalarını açıkladılar.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegesi Rahmi Yılmaz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda bugün bir basın toplantısı düzenledi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Yılmaz ile Gürkan Kesim'in de katıldığı basın toplantısında Rahmi Yılmaz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ile Gürkan Kesim basın toplantısının ardından da yönetim kurulundan istifa ettiklerini açıkladı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı meclis toplantısında yaşanan kavganın ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın, Meclis Başkan Yardımcıları Süleyman Kozuva ile Dengiz Serin, Meclis Üyeleri Ahmet Çetin, Ahmet Türker, Sebahattin Hasanoğlu ile Mesut Görgün istifa etmişti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement