Yöresel Yemekler Profesyonellere Öğretilecek - Son Dakika
Güncel

Yöresel Yemekler Profesyonellere Öğretilecek

Yöresel Yemekler Profesyonellere Öğretilecek

Alanya’nın yöresel yemeklerini yaşatmak için Alanya Belediyesi’nin, “Yöresel Yemek Atölyesi” adıyla başlattığı yemek kursları devam ediyor.

17.11.2017 12:00

Alanya'nın yöresel yemeklerini yaşatmak için Alanya Belediyesi'nin, "Yöresel Yemek Atölyesi" adıyla başlattığı yemek kursları devam ediyor.

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Gastronomi Mutfağı'nda organize edilecek kurs, 20 Kasım'da başlayacak. Alanya'ya özgü yöresel yemeklerin öğretileceği kurstaki bilgiler, 2 gün boyunca profesyonel aşçılara aktarılacak.

Profesyoneller ev hanımlarından öğrenecek

Daha önce ev hanımları için düzenlenen yöresel yemek kursları bu kez farklı bir gruba hitap edecek. Kursa Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) üyeleri ve yönetim kurulu aşçıları katılacak. Profesyonel aşçılar, Alanya yöresel yemeklerinin geleneksel yöntemler ile yapımını kursa hocalık yapan bir ev hanımından öğrenecekler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yöresel Yemekler Profesyonellere Öğretilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement