İzmir'in ekonomik potansiyelini yükseltmek, yeni yatırımlar ve yatırımcılar kazandırmak için yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle bugüne kadar birçok ödüle layık görülen Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'a bir ödülde üniversite gençliğinden geldi. Ege Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kristal Yaka İş Ödülleri'nin özel ödülü Başkan Yorgancılar'a verildi.
Ender Yorgancılar, "Ege Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencilerinin verdiği bu anlamlı ödülü almaktan büyük onur duydum. Gençlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Kesken ve EÜ İşletme Kulübü Başkanı Mehmet Bal da, hem Türkiye çapında hem de Ege için iş dünyasının gurur kaynağı en iyi örneklerini gündeme getirmek, gelecekte de başarılı olmak istediklerini ifade etti.
Son Dakika › Güncel › Yorgancılar'a bir ödülde üniversiteli gençlerden - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?