Yozgat'ta Buzlanma, Kazalara Neden Oldu: 2 Ölü, 21 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Buzlanma, Kazalara Neden Oldu: 2 Ölü, 21 Yaralı

Yozgat\'ta Buzlanma, Kazalara Neden Oldu: 2 Ölü, 21 Yaralı

Yozgat merkez ve Sorgun ilçesinde gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

02.01.2014 12:40  Güncelleme: 13:10

Yozgat merkez ve Sorgun ilçesinde gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

GİZLİ BUZLANMA KAZAYA NEDEN OLDU

İlk kaza sabah saatlerinde Sorgun'a bağlı Karabalı köyü yakınlarında meydana geldi. Yukarı Emirler köyünden Sorgun istikametine gitmekte olan Hasan P. (40) yönetimindeki 66 LV 467 plakalı otomobil, gizli buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü Hasan P, Ali P. (90), Kadriye P. (40) yaralanırken, Döndü P.(70) olay yerinde, Fadime P. ise kaldırıldığı Sorgun Devlet Hastanesine hayatını kaybetti.

Diğer kazada ise Belencumafakılı Kasabasından Sorgun istikametine gitmekte olan Halis Kılıçarslan (48) yönetimindeki 66 LS 019 plakalı otomobil gizli buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada Sürücü Halis K. (48), Zülal K. (53), Elmas E. (59), Alime E. (58) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sorgun'a bağlı Ağcın köyünde meydana gelen trafik kazasında ise Taşpınar Köyünden Sorgun istikametine gitmekte olan Nizam D (51) yönetimindeki 06 KZA 31 plakalı otomobil yokuş aşağı indiği sırada buzlanma sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesini sonucu takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Nizam D. ve aynı otomobilde bulunan Latif D. (36), Sabire D. (27), Gülsena D. (2), Faruk D. (5), Hasan K. (69), Uğur A. (35) ve Yusuf C. (77) yaralandı.

VATANDAŞ YOLLARIN TUZLANMAMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Yozgat merkez Kırıksoku köyü yakınlarında meydana trafik kazasında da yoldaki buzlanma sebebiyle devrilen minibüsteki 6 kişi yaralandı. Yaralılar Yozgat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altında alındı. Aynı gün içerisinde Yozgat şehir merkezinde de çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Vatandaşlar ise yolların tuzlanmamasından dolayı tepki gösterdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Buzlanma, Kazalara Neden Oldu: 2 Ölü, 21 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement