Yozgat'ta KKKA Hastası Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yozgat'ta KKKA Hastası Hayatını Kaybetti

19.06.2024 12:07

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gören bir kişi hayatını kaybetti. 41 yaşındaki M.G, ateş ve bulantı şikayetiyle hastaneye başvurduktan sonra KKKA hastalığı şüphesiyle tedavi altına alındı. Ne yazık ki, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybeden M.G'nin cenazesi bugün ilçede defnedilecek. M.G'nin hastalığa neden olan kene ısırığını kendisinin çıkardığı belirlendi.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gören kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, 41 yaşındaki M.G. 14 Haziran'da ateş ve bulantı şikayetiyle Akdağmadeni Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

M.G, burada yapılan ilk müdahalenin ardından önce Sorgun Devlet Hastanesi'ne ardından Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

KKKA hastalığı şüphesiyle yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan ve müdahaleye rağmen kurtarılamayan M.G'nin cenazesinin bugün ilçede toprağa verileceği öğrenildi.

M.G'nin 12 Haziran'da vücuduna yapışan keneyi kendisinin çıkardığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta KKKA Hastası Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement