Yüksekova'da İzinsiz Gösteri - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da İzinsiz Gösteri

Yüksekova\'da İzinsiz Gösteri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride, MOBESE direğini oksijen tüpüyle kesen gruba polis müdahale etti.

12.02.2014 15:20  Güncelleme: 15:24

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride, MOBESE direğini oksijen tüpüyle kesen gruba polis müdahale etti.

İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın, 15 Şubat 1999'da Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümünü bahane eden yüzü maskeli bir grup, Dağlıca yolu üzerinde barikat kurup yolu trafiğe kapattı.

Bir süre sonra beraberlerinde getirdikleri oksijen tüpüyle karayolundaki MOBESE direğini kesen gruba, polis bibergazı ve basınçlı suyla müdahale etti.

Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan grup eylemlerine son verirken, polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Bu arada, oksijen tüpüyle kesilen MOBESE direğinin devrilmesi sonucu enerji nakil hatlarının koptuğu mahallede, ev ve iş yerlerine elektrik verilemediği belirtildi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da İzinsiz Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement