Yüksekova'daki Olaylarda Bir Evde Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'daki Olaylarda Bir Evde Yangın Çıktı

Yüksekova\'daki Olaylarda Bir Evde Yangın Çıktı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yola barikat kurup ateş yakan göstericilere polisin müdahalesi sırasında bir evde yangın çıktı.

05.07.2013 22:01

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yola barikat kurup ateş yakan göstericilere polisin müdahalesi sırasında bir evde yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Şemdinli yolu üzerinde yola barikat kurup ateş yakan göstericilere polis müdahale etti. Yaşanan olaylar sırasında Hazal Tire'ye ait bir evde çıkan yangını söndürmek için ise komşuları müdahale etti. Daha sonra olay yerine çağrılan Yüksekova Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ev kullanılamaz hale geldi.

Eşi yıllar önce vefat eden 4 çocuk annesi Hazal Tire'nin yanan evlerini komşuları ve hayırsever vatandaşların yardımıyla yaptığı öğrenildi. Çaresiz bir şekilde yanan evini izleyen Hazal Tire, yangın sırasında 2 çocuğunun evde olduğunu, şans eseri kurtulduklarını belirterek gözyaşı döktü. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'daki Olaylarda Bir Evde Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement