Yurt Genelinde Sıcaklıklar Artacak - Son Dakika
Güncel

Yurt Genelinde Sıcaklıklar Artacak

Meteoroloji, yarından itibaren yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerine çıkacak. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

15.06.2016 14:57  Güncelleme: 15:57

Yarından itibaren yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerine çıkacağı bildirildi.

KUZEY AFRİKA'DAN SICAK GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yurdun batı bölgelerinin önümüzdeki bir hafta boyunca Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı tahmin ediliyor.

5 İLA 9 DERECE ÜZERİNDE

Yarından itibaren batı bölgelerden başlayarak, gelecek bir hafta boyunca sıcaklıklar etkisini artırarak, özellikle Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun batısında mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde, doğu bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

AYDIN 44 DERECEYİ GÖRECEK

Hafta sonundan itibaren en yüksek hava sıcaklığının, Aydın'da 44, Denizli ve Manisa'da 42, İzmir'de 41, Adana ve Muğla'da 40, Balıkesir'de 39, Edirne ve Bursa'da 38, Antalya'da 37, Afyonkarahisar ve Uşak'da 34, Ankara ve İstanbul'da 33 dereceye ulaşması bekleniyor.

VATANDAŞLARA UYARI

Sıcak hava dalgası sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Yurt Genelinde Sıcaklıklar Artacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurt Genelinde Sıcaklıklar Artacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement