Yurtta Asayiş - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yurtta Asayiş

15.01.2016 23:52

Kahramanmaraş'ta bir kişi 90 bin lirasını çaldığını iddia ettiği kişiyi tabancayla yaraladı.

Kahramanmaraş'ta bir kişi 90 bin lirasını çaldığını iddia ettiği kişiyi tabancayla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Ümit B. ile yanında çalışan Faruk G, otomobil tamiri için sanayi sitesine gitti. Tamirciyle konuşmak için otomobilinden inen Ümit B. döndüğünde Faruk G. ile aracındaki 90 bin lirasının yerinde olmadığını fark etti.

Durumu polis ekiplerine bildiren Ümit B, Faruk G'ye de telefonla ulaşarak parasını istedi.

Azerbaycan Bulvarı üzerindeki dolmuş durağında buluşan taraflar arasında çıkan kavgada Ümit B, Faruk G'yi tabancayla ayağından yaraladı.

Faruk G. 112 Acil Servis ekiplerince Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ümit B. ise gözaltına alındı.

Yangında bir ev hasar gördü

Çarşamba ilçesinde elektrikli battaniyeden çıkan yangın, bir evde maddi hasara neden oldu.

Cayvar Mahallesi'nde Mehmet Önder'e ait evde elektrikli battaniyenin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürülürken evde maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika


Advertisement