Yurtta Kalan Öğrencilere 20 Saat Sonra Yemek Ulaştırıldı - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kalan Öğrencilere 20 Saat Sonra Yemek Ulaştırıldı

Yurtta Kalan Öğrencilere 20 Saat Sonra Yemek Ulaştırıldı

Kar nedeniyle yolu kapanan Batman Üniversitesi Kuyubaşı Kampüsündeki yurtta kalan yaklaşık 500 öğrenciye 20 saat sonra yemek ulaştırıldı.

12.12.2013 17:45  Güncelleme: 18:01

Batman'da etkili olan kar nedeniyle yolu kapanan Batman Üniversitesi Kuyubaşı Kampüsündeki yurtta kalan yaklaşık 500 kız öğrenciye 20 saat sonra yemek ulaştırıldı.

Kent merkezine yaklaşık 12 kilometre mesafede bulunan Batman Üniversitesi Kuyubaşı Kampüsündeki yurtta kalan kız öğrencilere dün akşam saatlerinden bu yana yemek ulaştırılamadı.

Kar yağışının sürdüğü kentte üniversite yurduna yemek taşıyan araçlar da yolda mahsur kaldı.

İl Özel İdaresi ekiplerinin yardımı ile yolun iş makinaları ile açılmasının ardından kampüsteki öğrenci yurduna bugün yemek ulaştırıldı.

Yurda yemek geldiğini duyan öğrenciler yemekhaneye indi. Yemeğin yurda 20 saat sonra ulaşmasına tepki gösteren öğrenciler çatal kaşıkları tabaklara vurarak tepki gösterdi.

Öğrenciler, kampüste ulaşım ve yemeğin yanısıra ısınma, su ve elektrik sıkıntısı da yaşadıklarını ileri sürdü.

İl Özel İdare Yol Şube Müdürü Sait Öner, yaptığı açıklamada, etkili kar yağışı nedeniyle yolların kapandığını belirterek, bu kapsamda yol açma ve mahsur kalan araçlar ile vatandaşları kurtarma  çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

"Yoğun kar yağışından dolayı yaklaşık 500 kız öğrencinin ekmek, gıda ve diğer ihtiyaçları karşılanamıyordu" diyen Öner, yolun açılması ile öğrencilerin gıda ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Kalan Öğrencilere 20 Saat Sonra Yemek Ulaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement