Yusufçuk, Altındere'de Büyük İlgiyle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Yusufçuk, Altındere'de Büyük İlgiyle Karşılandı

Yusufçuk, Altındere\'de Büyük İlgiyle Karşılandı

Büyükşehir Şehir Tiyatroları'nın Yusufçuk adlı oyunu Adapazarı Altındere Beldesi'nde sergiledi

26.09.2013 12:19

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın köylerde sergilediği "Yusufçuk" oyunu Adapazarı Altındere beldesindeki vatandaşlarla buluştu. Şehir tiyatrolarının oyunu davetli olarak gidilen beldede büyük ilgi ile karşılandı.

DAVETLİ OLARAK GİDİLDİ

Yaz tatili sürecinde "Yusufçuk" isimli oyun ile Kocaeli'nin köylerinde perdelerini açan Şehir Tiyatroları, davetli olarak gittiği Adapazarı Altındere Belediyesi'nde de vatandaşların ilgisini gördü. Kalabalık bir izleyici topluluğunun takip ettiği oyun sonrasında Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularını kutlayarak kendilerine çiçek ve plaket takdim etti.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Tiyatro sanatının yaygınlaştırılması adına son derece önemli gördükleri bir etkinliği gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, "Halkımız tarafından büyük beğeni ile karşılanan oyunda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YUSUFÇUK BİR HALK KAHRAMANI

Babasının yarım bıraktığı işi tamamlamak için yola çıkan ve Anadolu'dan Çin'e kadar uzanan yolculuğu boyunca farklı coğrafyalarda farklı insanlar, kültürler ve davranışlar tanıyacak olan Yusufçuk, iyiliği ve yardımseverliği ile tüm engelleri aşabilecek, sevgilileri kavuşturabilecek midir acaba?

ŞEHİR TİYATROLARI SANATÇILARI

Şehir Tiyatroları sanatçılarından Volkan Dinç'in yazdığı, Fatih Sevdi'nin yönettiği zengin folklorik motifler taşıyan oyunun Sanat Danışmanlığında Eylem Tanrıver Varlı, Hareket Düzeninde ise Ferdi Yıldız görev alıyor. Işık Tasarımda Yaşar Demirkıran, Ses tasarımında Mehmet Cebe, Dekor-Kostüm tasarımda ise Adnan Yılmaz'ın yer aldığı oyunda Aytek Mete Elgün, Emel Pala, Ferdi Yıldız, Işık Öztorun, Pınar Ünsal, Seçil Mutlu ve Volkan Dinç rol alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yusufçuk, Altındere'de Büyük İlgiyle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement